Papiruld isolering Standard 16 KG 18 pk/palle

Produktet er desværre udgået. Se nogle af vores gode alternativer herunder.

Papiruld Standard er et effektivt og miljøvenligt isoleringsmateriale, der kan anvendes til nybyggeri, efterisolering af eksisterende bygninger samt til renoveringsopgaver.

Papiruld er et isoleringsgranulat, der er produceret af genbrugsaviser og overskudspapir. Avisernes hule cellulosefibre har en rigtig god isoleringsevne, hvilket er grunden til, at de har været brugt til isolering i over 100 år.

Papiruld Standard er udviklet til den professionelle isolatør og er optimalt til indblæsning med isoleringsmaskine og kan bruges alle steder i huset, såsom lofter, hulmure, etageadskillelser, skunke, krybekældre og flade tage.

Det effektive isoleringsmateriale sikrer, at alle sprækker og revner dækkes, og det lægger sig tæt omkring rør og andre installationer. Sammen med materialets gode isoleringsevne, giver det en effektiv isolering, der reducerer varmeregningen.

Papiruld er brandhæmmende og sikkert at bruge i hjemmet. Materialet er imprægneret med salte, der frigiver fugt, hvis de udsættes for høj varme, og en eventuel brand vil ikke kunne sprede sig igennem det.

Isoleringsmaterialet, der er organisk og fugttransporterende, minimerer risikoen for råd og skimmelsvamp. Derudover bidrager det i høj grad til et godt indeklima, hvor temperatur og luftfugtighed reguleres naturligt.

Produktinformation:

  • Indhold: 16 kg (18 poser)
  • Isoleringsareal: 5 m² v/100 mm tykkelse x 18
  • Isoleringsevne: λ-værdi 0.039
  • CE-mærket
  • Miljøvaredeklaration (EPD)
  • ETA (Europæisk Teknisk Godkendelse)
  • Kan indgå i DGNB- og BREEAM certificerede bygninger

Bemærk: Der leveres kun i Danmark – ikke til Grønland og Færøerne. Varen leveres med fragtmand til kantsten med fast underlag og i gadeplan. Forudsætningerne for levering er, at varen må stilles på din adresse uden kvittering. Varen leveres på hverdage inden for normal arbejdstid.

Varenummer 3862294A
EAN 5700002096401
Produkttype Isolering
Varemærke Papiruld
Datablad 1 Datablad

Andre produkter som dette

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.