Luk
Fri fragt

Quooker vandhane kold/varm/kogende Fusion Round rustfri stål

Quooker Fusion er en 3-i-1 hane, hvor du får koldt, varmt og kogende vand. Du får derfor ikke brug for din el-kedel mere.

Quooker Fusion forener funktionalitet og design på smukkeste vis med sin runde tud og rustfrit stål look.

Med Quooker har du ikke behov for en el-kedel, da du kan hente 100°C varmt vand direkte fra vandhanen. Det kan du bruge til kaffe, te eller pochering af fisk, blanchering af grøntsager, pasta, desinficering af spækbrætter, fjernelse af stearin og opvarmning af tallerkener. Der er masser af muligheder.

Fusion har dobbelt-tryk-drej greb for yderligere sikkerhed (alle andre Quooker haner har enkelt-tryk-drej greb). Desuden er grebet til koldt og varmt vand adskilt fra grebet til kogende vand.

Som en ekstra sikkerhed lyser en rød ring, når hanens greb berøres, så man ikke er i tvivl om, at det er det kogende vand, man er ved at åbne for. Den fræsede overflade på Quooker-hanens betjeningsgreb giver dig desuden et ekstra godt greb.

Fusion er energibesparende, vandbesparende, pladsbesparende og selvfølgelig tidsbesparende. Du skal ikke vente på det kogende vand, da Fusion skifter omgående fra koldt til kogende vand og vice versa.

Alt for ofte sker der grimme skoldningsulykker med el-kedler, men Fusion er børnesikret og fastmonteret i køkkenbordet eller vasken, og grebet til det kogende vand er adskilt fra koldt- og varmtvandsgrebet, så du kan roligt kassere din gamle el-kedel.

Fusion skifter omgående mellem koldt, varmt og kogende vand. Du skal altså ikke vente på det kogende vand, hvis du lige har brugt den kolde hane.

Produktinformation:

  • Materiale/farve: rustfrit stål
  • Fusion-hanen kan ikke justeres i højden
  • Dobbelt-tryk-drej greb

Bemærk: Beholder skal købes særskilt

Mere information
Varenummer 3244124A
Produkttype Vandhaner
Varemærke Quooker
Farve Rustfri stål
Serie Fusion
Du anmelder:Quooker vandhane kold/varm/kogende Fusion Round rustfri stål
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.