Luk
Fri fragt

Quooker vandhane kold/varm/kogende Fusion Square krom

Fusion Square er en 3-i-1 vandhane fra Quooker. Den har koldt, varmt og kogende vand, som kommer ud af samme hane. Du har derfor ikke brug for el-kedel. Passer godt til et køkken, hvor der ikke har plads til to haner eller ikke ønsker to haner ved vasken.

Fusion har dobbelt-tryk-drej greb for yderligere sikkerhed (alle andre Quooker haner har enkelt-tryk-drej greb). Desuden er grebet til koldt og varmt vand adskilt fra grebet til kogende vand.

Som en ekstra sikkerhed lyser en rød ring, når hanens greb berøres, så man ikke er i tvivl om, at det er det kogende vand, man er ved at åbne for. Den fræsede overflade på Quooker-hanens betjeningsgreb giver dig desuden et ekstra godt greb.

Fusion er energibesparende, vandbesparende, pladsbesparende og selvfølgelig tidsbesparende. Du skal ikke vente på det kogende vand, da Fusion skifter omgående fra koldt til kogende vand og vice versa.

Alt for ofte sker der grimme skoldningsulykker med el-kedler, men Fusion er børnesikret og fastmonteret i køkkenbordet eller vasken, og grebet til det kogende vand er adskilt fra koldt- og varmtvandsgrebet, så du kan roligt kassere din gamle el-kedel.

Fusion skifter omgående mellem koldt, varmt og kogende vand. Du skal altså ikke vente på det kogende vand, hvis du lige har brugt den kolde hane.

Produktinformation:

  • Materiale/farve, hane: børstet krom
  • Fusion-hanen kan ikke justeres i højden
  • "Dobbelt-tryk-drej"-greb (alle andre Quooker haner har enkelt-tryk-drej greb)

Bemærk: Beholder skal tilkøbes

Mere information
Varenummer 3246364A
Produkttype Vandhaner
Varemærke Quooker
Farve Krom
Serie Fusion
Du anmelder:Quooker vandhane kold/varm/kogende Fusion Square krom
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.