Luk

Rias gummiflise Unisoft sort 500 x 500 x 30 mm

Unisoft gummifliser er et praktisk underlag med utroligt mange anvendelsesmuligheder.

Den alsige flise kan bruges overalt, hvor der kræves et slidstærkt, skridsikkert og skånsomt underlag. Brug den f.eks. i campingvognens fortelt, på terrassen, rundt om en swimming pool eller et badebassin eller som underlag ved stående arbejdsstationer for at skåne knæ og ryg.

Flisen er også særdeles velegnet som underlag ved klatrestativer, legetårne og andre steder, hvor der er risiko for, at børn falder og slår sig. Desuden er flisen godkendt som faldunderlag til offentlige legepladser ved 1 meters faldhøjde.

Fliserne samles nemt med dybler og kan lægges på betongulv, stampet grus eller et andet plant underlag. Det er let at afmontere fliserne igen, hvis man kun ønsker at bruge dem i en bestemt periode - f.eks. som transportabelt gulv til messer eller i et indgangsparti, hvor sne bliver slebt med ind om vinteren.

Fliserne er fremstillet af genbrugsmateriale og består primært af gamle bildæk. De kræver ingen vedligeholdelse og kan nemt rengøres med vand, hvis de bliver beskidte. Flisen fåes i flere forskellige farver, der kan blandes for at skabe unikke kombinationer.

Produktinformation:

  • Farve: sort
  • Størrelse: 500 x 500 x 30 mm (B x H x T)
  • Materiale: genbrugsmateriale
Mere information
Varenummer 6000557A
Produkttype Gummifliser
Varemærke Rias
Bredde 50 cm
Farve Sort
Længde 50 cm
Tykkelse 3 cm
Du anmelder:Rias gummiflise Unisoft sort 500 x 500 x 30 mm
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.