Sådan skal du bruge en tapetridser

Står du og skal fjerne tapet effektivt og nemt? Så er en tapetridser et uundværligt stykke værktøj i processen. Hvis du ikke ved, hvilke resultater den kan være med til at skabe, bør du i den grad læse videre og ovenikøbet også blive klogere på, hvordan du skal bruge den.

Med en tapetridser kan du nemlig fjerne tapet fra væggen, så der er plads til, at du kan sætte nyt, flot tapet op.

Fjern nemt gammelt tapet med hjælp fra en tapetridser

Uanset om du skal fjerne nyere eller ældre tapet, er en tapetridser et nyttig og nødvendigt stykke værktøj. Du bruger den til at ridse selve væggen og dermed tapetet, så tapetopløser, skyllemiddel eller damp, som skal opløse tapetet, fungerer mere effektivt. Når du ridser tapetet, åbner du ind til bagsiden af tapetet, og det er netop formålet med en tapetridser. Den skal nemlig bane vejen for, at eksempelvis tapetopløser eller tapetopbløderen nemmere trænger ind i tapetet. På den måde virker opløsningsmidlet nemlig bedst, og du får altså det maksimale ud af det.

Derudover gør en tapetridser hele processen hurtigere, end hvis du ikke laver huller i tapetet, men blot påfører tapetopløser. Vil du gerne fjerne dit tapet effektivt og nemt, skal du derfor anskaffe dig en tapetridser.

Læs denne vejledning til, hvordan du nemt og effektivt fjerner tapet med en tapetridser.

Forskellige typer tapetridsere

Der findes flere forskellige tapetridsere, men fælles for dem alle er, at de har samme formål: Nemlig at ridse tapetet, så tapetopløser eller et andet opløsningsmiddel hurtigere kan trænge ind i tapetet. Og så kan du nemt fjerne gammelt tapet.

Dit valg af tapetridser afhænger af, hvilken type værktøj du har det bedst med. Du kan eksempelvis finde en håndholdt tapetridser formet som en trekant, hvor der ved hvert hjørne er påsat hjul med pigge på, som kan drejes 360 grader. Denne type tapetridser ligger godt i hånden, da hjulene kan dreje hele vejen rundt og følge håndens bevægelser.

Der findes dog også en tapetridser med form som en badeværelsesskraber, hvor der i stedet for skrabehovedet er påsat et rundt hoved med små pigge. Denne model ruller du blot op, ned og til siden på tapetet. Lignende model findes også med et længere og justerbart skaft, så du ikke er tvunget til at stå helt op ad væggen, og så du nemt kan nå det øverste tapet og hjørnerne uden at skulle stå på en skammel eller stige.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…