Sådan skal du bruge en tapetridser

Fjern tapet effektivt med en tapetridser | Læs mere her | BAUHAUS.dk

Står du og skal fjerne tapet effektivt og nemt? Så er en tapetridser et uundværligt stykke værktøj i processen. Hvis du ikke ved, hvilke resultater den kan være med til at skabe, bør du i den grad læse videre og ovenikøbet også blive klogere på, hvordan du skal bruge den.

En tapetridser er et effektivt redskab, når du skal fjerne gammelt tapet.

 

Derfor er tapetridseren et nødvendigt værktøj
Uanset om du skal fjerne nyere eller ældre tapet, er en tapetridser et nyttig og nødvendigt stykke værktøj. Du bruger den til at ridse tapetet, så tapetopløser, skyllemiddel eller damp, som skal opløse tapetet, fungerer mere effektivt. Når du ridser tapetet, åbner du ind til bagsiden af tapetet, og det er netop formålet med en tapetridser. Den skal nemlig bane vejen for, at eksempelvis tapetopløser nemmere kan trænge ind i tapetet. På den måde virker opløsningsmidlet nemlig bedst, og du får altså det maksimale ud af det.

Derudover gør en tapetridser hele processen hurtigere, end hvis du ikke laver huller i tapetet, men blot påfører tapetopløser. Vil du gerne fjerne dit tapet effektivt og nemt, skal du derfor anskaffe dig en tapetridser. Læs denne vejledning til, hvordan du nemt og effektivt fjerner tapet med en tapetridser.

 

Forskellige typer tapetridsere

Der findes flere forskellige tapetridsere, men fælles for dem alle er, at de har samme formål: Nemlig at ridse tapetet, så tapetopløser eller et andet opløsningsmiddel hurtigere kan trænge ind i tapetet. Valg af tapetridser afhænger af, hvilken type værktøj du har det bedst med. Du kan eksempelvis finde en håndholdt tapetridser formet som en trekant, hvor der ved hvert hjørne er påsat hjul med pigge på, som kan drejes 360 grader. Denne type tapetridser ligger godt i hånden, da hjulene kan dreje hele vejen rundt og følge håndens bevægelser.

Der findes dog også en tapetridser med form som en badeværelsesskraber, hvor der i stedet for skrabehovedet er påsat et rundt hoved med små pigge. Denne model ruller du blot op, ned og til siden på tapetet. Lignende model findes også med et længere og justerbart skaft, så du ikke er tvunget til at stå helt op ad væggen, og så du nemt kan nå det øverste tapet og hjørnerne uden at skulle stå på en skammel eller stige.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.