Loading

Konkurrencebetingelser adventskalender

Du kan deltage i BAUHAUS' Adventskalender ved at tilmelde dig via dette link med dit navn og e-mail. Efter tilmeldingen vil du modtage en e-mail, hvori din tilmelding skal bekræftes - bekræfter du ikke denne mail, vil du ikke være med i lodtrækningen om præmierne i BAUHAUS' Adventskalender.

Ved at tilmelde dig BAUHAUS' Adventskalender accepterer du samtidig, at BAUHAUS må sende dig ugentlige nyhedsbreve samt bruge dine oplysninger i anden online-markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
Når du har bekræftet din tilmelding, vil du herefter modtage en mail fra BAUHAUS, som beder dig opdatere din personlige profil. Dette er selvfølgelig valgfrit for dig, men ved at opdatere din profil kan vi fremadrettet sende dig relevante mails med tilbud og informationer, som netop interesserer dig. 

Vi gør opmærksom på at ved tilmelding til BAUHAUS' Adventskalender, deltager du automatisk i lodtrækningen om alle præmierne hver søndag i Advent. 

Vi trækker lod om fine præmier hver søndag i Advent og afslører præmien i henholdsvis e-mail, bauhaus.dk og på BAUHAUS Danmark's Facebook side:
1. præmie afsløres fredagen før 1. søndag i Advent d. 25.11.16 kl. 9.00
2. præmie afsløres fredagen før 2. søndag i Advent d.   2.12.16 kl. 9.00
3. præmie afsløres fredagen før 3. søndag i Advent d.   9.12.16 kl. 9.00
4. præmie afsløres fredagen før 4. søndag i Advent d. 16.12.16 kl. 9.00

Hver Adventkonkurrence afsluttes mandagen efter, når der trækkes en vinder mandag morgen kl. 9.00. Vinderen vil blive kontaktet direkte via den tilmeldte e-mail samt offentliggjort ved navn på bauhaus.dk og på BAUHAUS Danmark's Facebook side.

Når vi kontakter en vinder pr. mail, har vinderen herfra 48 timer til at svare tilbage. Hvis vi ikke hører fra en vinder inden de 48 timer er gået, så forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Og retten til præmien bortfalder dermed også først udtrukne vinder.  

Vi gør desuden opmærksom på, at præmierne ikke kan ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark. Ansatte i BAUHAUS og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. BAUHAUS forbeholder sig retten til at trække en ny vinder, hvis dette opdages. Tilmeldinger til konkurrencen, som er modtaget efter sidste tilmeldingsfrist (d.19. december kl. 08.59), vil ikke komme i betragtning. 

BAUHAUS forbeholder sig retten til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd. 

Personfølsomme oplysninger i din personlige profil benyttes kun af BAUHAUS Danmark A/S og sælges derfor aldrig til 3. part.

Ved spørgsmål omkring konkurrencen bedes du rette henvendelse til BAUHAUS kundesupport på mail: kundesupport@bauhaus.dk

 

Ved deltagelse i konkurrencen er du indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser.