Indlæser

Badeverden

badeverden

Alt fra kvalitetsprodukter og montering til 3D tegning, planlægning og ombygning

Velkommen til vores BADEVERDEN – en verden af bad og garderobe. Her finder du alt det, du skal bruge til både små indretningsprojekter, større renoveringer eller deciderede ombygninger af bad og garderobe.

Hos os får du et kæmpe produktsortiment med masser af kendte kvalitetsmærker, som du kan vælge imellem. Har du brug for hjælp til at få dine nyindkøbte varer monteret, tilbyder vi Montageservice på over 100 forskellige typer montageopgaver. Og er der tale om en ombygning, kan du vælge at lade os stå for hele projektet - med 360° SERVICE hjælper vi dig nemlig hele vejen rundt fra planlægning og indkøb til udførelse og endelig aflevering af dit nye bad eller garderobe.    

Hvor skal du starte med dit projekt?

Klik ind herunder og læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Badeverden bad

Badeverden garderobe   Badeverden 360 grader service

 

Kig forbi og oplev BAUHAUS' Badeverden

Lige nu kan du opleve de store Badeverden showrooms i BAUHAUS Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense, GladsaxeGlostrup og Holbæk. Kom forbi og mærk på materialerne, og se de inspirerende udstillinger inden for bad og garderobe. Husk at tage alle dine spørgsmål omkring dit projekt med, så vores Badeverden-rådgivere kan give dig den bedste service.

Besøg vores Badeverden showrooms

 

Få koblet en rådgiver på dit projekt

Du kan allerede nu gå ind i vores bookingsystem og booke en Badeverden-rådgiver, der kan hjælpe dig godt i gang, hvad end det er med bad eller garderobe. Klik på knappen herunder for at gå til bookingportalen.

Book en badeverden rådgiver hjælp til montering med montageservice Få en total løsning med 360 graders service

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.