Indlæser

360° Service

360 graders service i bauhaus

Totalløsninger til køkken, bad og garderobe

Drømmer du om et helt nyt badeværelse eller en smart garderobeløsning? Trænger det gamle køkken til en renovering? Vi hjælper dig lige fra den første idé til det færdige resultat - til en fast pris. Med 360° SERVICE kan du få en totalløsning med alt fra planlægning og indkøb til udførelse og endelig aflevering af dit nye drømmekøkken, bad eller garderobe.

Med 360° SERVICE får du masser af fordele:

  • Book tid med en rådgiver og undgå ventetid.
  • Få besøg af din personlige Badeverdenskoordinator og vores lokale håndværker
  • Vi tegner gratis dit nye køkken, bad eller garderobe.
  • Kvalitetssikringsrapport og afleveringsdokument udført af uvildig byggesagkyndig.

Fase 1 i varehuset

1. OPSTART Opstartsfasen med 360 graders service

Et køkken-, bad- eller garderobeprojekt med 360° SERVICE består af 5 projektfaser. I opstartsfasen kontakter du dit foretrukne byggevarehus med dine ønsker - evt. ud fra egne mål og skitsetegninger.
Fase 2 hjemmebesøg

2. Hjemmebesøg Hjemmebesøg med 360 graders service

Efter den indledende snak i byggevarehuset kommer vores Badeverden-koordinator og en håndværker hjem til dig, hvor de gennemgår eksisterende forhold samt dine ønsker i detaljer.

fase 3 planlægning

3. Planlægning Planlægningsfasen med 360 graders service

Vi sender et tilbud på BASIS ombygning uden INDRETNING. Når du har godkendt tilbuddet, gennemgår vores Badeverden-rådgiver produkter til INDRETNING sammen med dig i byggevarehuset og laver en flot 3D-tegning, hvor du kan se dit køkken, bad eller garderobe visualiseret. Du får herefter et samlet tilbud på BASIS ombygning og INDRETNING samt en tidsplan for projektet.

fase 4 ombygning

4. Ombygning Ombygningsfasen med 360 graders service

Når du har godkendt det samlede tilbud, starter selve ombygningen, der udføres af håndværkere i  overensstemmelse med aftalte tidsplan.

Fase 5 aflevering

5. Aflevering Afleveringsfasen med 360 graders service

Når ombygningen er færdig, modtager du et afleveringsdokument inkl. kvalitetssikringsmateriale over projektet fra en uvildig byggesagkyndig, der dokumenterer, at arbejdet er udført i henhold til gældende forskrifter. Derfor giver vi 10 års garanti på det udførte arbejde. Ved de brugte materialer og produkter gælder den almindelige garanti, dog mindst 2 års reklamationsret.

Totalløsningen for dit køkken, bad og garderobe

 Planlægning   Ombygning   aflevering

Kom godt i gang med dit projekt

Du kan allerede nu gå ind i vores bookingsystem og booke en Badeverden-rådgiver, som står klar til at hjælpe dig godt i gang, hvad end det er med køkken, bad eller garderobe. Klik på knappen herunder for at gå til bookingportalen.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.