Indlæser

Badeværelset efter dine behov

I BAUHAUS finder du baderumsmøbler i alle størrelser, prisklasser og i mange forskellige designs, så uanset hvilken størrelse dit badeværelse er eller hvilken stil, du foretrækker, kan du finde det, du skal bruge hos os.

Vi har altid et stort udvalg af badeværelsesmøbler på lager i vores byggevarehuse. Køber du på webshoppen kan vi levere direkte hjem til din adresse eller du kan vælge at benytte dig af Click & Collect og afhente dine varer i det nærmeste byggevarehuse, når det passer dig. 

Klar til at gå i gang med dit badprojekt?

For at komme godt i gang med dit badeværelsesprojekt anbefaler vi, at du booker en rådgiver her på sitet. Klik på knappen herunder og book en badeverden rådgiver i et af vores showrooms. Du finder badeverden i Aarhus (Viby J), Aalborg, Holbæk, Gladsaxe, Glostrup, Odense og Kolding.

Inspiration til dit badeværelse

NORO - En verden af badeværelser

Du skal føle dig tryg i dit valg af badeværelse og du skal have den luksus du fortjener. Med Noro får du et bredt sortiment, med mulighed for netop at tilfredsstille den sjove idé, den minimalistiske tendens, eller det praktiske hjørne.

Noro kan tilbyde noget for enhver smag. Se vores online udvalg her, eller book en Badeverden-rådgiver for at snakke nærmere om netop dit badeværelsesprojekt. Du kan også bladre igennem vores katalog med inspiration fra Noro universet.

CAMARGUE SKÄRGÅRD - Funktionelt og stilrent design

Med et badeværelse fra Camargue siger du ikke blot ja til kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. Det er også en måde at lukke naturen ind i dit hjem på. Carmargues design er nemlig inspireret af lige dele Sveriges skønne, men også stærke og modstandsdygtige natur, lige dele af de klassiske skandinaviske, minimalistiske designidealer.

Med et sortiment der blandt andet tilbyder badekar, vaske, brusekabiner og opbevaringsløsninger, har du altså mulighed for at indrette dit badeværelse med interiør i smukt og tidløst nordisk design.

LANZET - Eksklusive og stilrene badmøbelsæt

Med Lanzet får du et bredt udvalg af eksklusive og stilrene badmøbelsæt, som kan skabe rammerne for det perfekte badmiljø.

Sortimentet tæller blandt andet smukke og funktionelle badmøbelsæt med vask, underskab og spejlskab i forskellige farver og designs. Du kan se badmiljøerne og mærke på materialerne i de inspirerende udstillinger i vores store Badeverden showrooms.

Design dit eget badeværelse med Camargue badeværelse-designer

Med vores tegneprogram kan du selv designe og indrette dit nye badeværelse med badeværelsesmøbler, sanitet og meget mere. Du kan se din tegning i både 2D og 3D.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.