Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nyt bad eller garderobe?

Totalløsninger til bad og garderobe

Drømmer du om et helt nyt badeværelse eller en smart garderobeløsning? Vi hjælper dig lige fra den første idé til det færdige resultat - til en fast pris. Med montageservice kan du få en totalløsning med alt fra planlægning og indkøb til udførelse og endelig aflevering af dit nye bad eller garderobe.

Med montageservice får du masser af fordele:

  • Book tid med en rådgiver og undgå ventetid.
  • Få besøg af din personlige Badeverdenskoordinator og vores lokale håndværker
  • Vi tegner gratis dit nye bad eller garderobe.
  • Kvalitetssikringsrapport og afleveringsdokument udført af uvildig byggesagkyndig.

Fase 1 i varehuset

1. OPSTART Opstartsfasen med 360 graders service

Et bad- eller garderobeprojekt med montageservice består af 5 projektfaser. I opstartsfasen kontakter du dit foretrukne byggevarehus med dine ønsker - evt. ud fra egne mål og skitsetegninger.
Fase 2 hjemmebesøg

2. Hjemmebesøg Hjemmebesøg med 360 graders service

Efter den indledende snak i byggevarehuset kommer vores Badeverden-koordinator og en håndværker hjem til dig, hvor de gennemgår eksisterende forhold samt dine ønsker i detaljer.

fase 3 planlægning

3. Planlægning Planlægningsfasen med 360 graders service

Vi sender et tilbud på BASIS ombygning uden INDRETNING. Når du har godkendt tilbuddet, gennemgår vores Badeverden-rådgiver produkter til INDRETNING sammen med dig i byggevarehuset og laver en flot 3D-tegning, hvor du kan se dit bad eller garderobe visualiseret. Du får herefter et samlet tilbud på BASIS ombygning og INDRETNING samt en tidsplan for projektet.

fase 4 ombygning

4. Ombygning Ombygningsfasen med 360 graders service

Når du har godkendt det samlede tilbud, starter selve ombygningen, der udføres af håndværkere i  overensstemmelse med aftalte tidsplan.

Fase 5 aflevering

5. Aflevering Afleveringsfasen med 360 graders service

Når ombygningen er færdig, modtager du et afleveringsdokument inkl. kvalitetssikringsmateriale over projektet fra en uvildig byggesagkyndig, der dokumenterer, at arbejdet er udført i henhold til gældende forskrifter. Derfor giver vi 10 års garanti på det udførte arbejde. Ved de brugte materialer og produkter gælder den almindelige garanti, dog mindst 2 års reklamationsret.

Totalløsningen for dit bad og garderobe

 Planlægning   Ombygning   aflevering

Kom godt i gang med dit projekt

Du kan allerede nu gå ind i vores bookingsystem og booke en Badeverden-rådgiver, som står klar til at hjælpe dig godt i gang, hvad end det er med bad eller garderobe. Klik på knappen herunder for at gå til bookingportalen.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.