Indlæser

Montageservice

Montageservice

Som det eneste byggemarked i Danmark tilbyder vi Montageservice til både private og erhvervskunder. Det betyder kort og godt, at vi hjælper med at installere og montere en lang række af varer. Vi tager os af alt det praktiske med at kontakte lokale håndværkere, bestille den rette til opgaven og aftale en fast pris.

Pt. tilbyder vi Montageservice på over 100 forskellige opgaver lige fra udskiftning af yderdør, lægning af gulv, og montering af toilet til maling af loft og fuldspartling af væg. Du kan se hele listen over montageydelser her.  

"Vi benyttede os af BAUHAUS Montageservice, da vi skulle have malet vores køkkenloft. Alt klappede, og de lovede aftaler med maleren blev mere end holdt, så vi er glade for, at vi faldt over jeres tilbud. Det er ikke spor svært for os at anbefale Montageservice til andre."
- Holger Andersen

TRYGT, NEMT OG SIKKERT

Vi står med hele ansvaret for montagen, og vi tager det fulde ansvar for, at opgaverne bliver udført korrekt. Vi har nøje udvalgt en række dygtige og dedikerede håndværkere inden for hver deres fag. Skulle der mod forventning opstå en reklamation på det udførte arbejde, påtager vi os det fulde ansvar for at få løst reklamationen.

”Vi fik en rigtig god betjening i varehuset, og koordinatoren fra BAUHAUS Montageservice var med hele vejen igennem med god kommunikation om mødetider og aftaler. De lokale håndværkere, der monterede vores garderobeløsning var både dygtige og ryddede pænt op efter sig.”
- Vivian og Svend Erik Floor

MONTAGESERVICE TIL ERHVERVS- OG OFFENTLIGE KUNDER

Montageservice er også til Erhvervs- og Offentlige kunder. Vi står for kontakt til og koordinering af håndværkere, så du ikke selv skal bruge unødig tid på at kontakte håndværkere og indhente tilbud.

Bemærk, Erhvervskunder får ikke yderligere rabat ved køb af Montageservice.

HVORDAN FUNGERER MONTAGESERVICE?

Du vælger selv produkterne i varehuset og får dem efterfølgende monteret til en fast pris af en lokal håndværker. Du får tilknyttet en fast kontaktperson hos BAUHAUS og skal ikke selv indgå aftale og indhente tilbud fra håndværkere. Når montagen er udført, afregner BAUHAUS med håndværkeren og fremsender en slutfaktura til dig på den i forvejen aftalte faste pris. Læs mere her

OBS. Montageservice er ikke omfattet af prisgaranti.

HVILKE TJENESTER FINDES DER HOS MONTAGESERVICE?

Montageservice kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver både indenfor og udenfor - for eksempel kan du få tapetseret, lagt gulv, skiftet toilet, opsat redskabsskur og meget mere.  Læs mere her

HVOR KAN JEG BESTILLE MONTAGESERVICE?

Du kan bestille montering i varehusene, når du handler - eller via mail ved at sende en forespørgsel på montageservice@bauhaus.dk.

For mere information kan du kontakte en af vores sælgere i varehusene eller skrive til os på mail, så vil vi hjælpe dig med dine spørgsmål og tilbud. Du er også velkommen til at kontakte vores kundesupport på tlf. +45 86 26 06 06Find dit varehus her  

KAN JEG BENYTTE MIG AF HÅNDVÆRKERFRADRAG?

Du kan benytte dig af håndværkerfradrag i forbindelse med visse Montageservice-ydelser. Du skal blot være opmærksom på, at håndværkerfradraget har ændret sig markant i 2016/2017. Nu er håndværkerfradraget særligt fokuseret på grønne investeringer og renoveringer af boligen. Fradraget er samtidig hævet fra 15.000 til 18.000 kr.

Du kan læse meget mere om håndværkerfradraget her

Læs mere på SKAT's hjemmeside