Indlæser

Lejerne stiller høje krav til køkkenstandarden i udlejningssommerhuse

Efterspørgslen på udlejningssommerhuse er kæmpestor i Danmark. Tyskere, nordmænd og danskere drømmer om at holde ferie i et sommerhus ved den danske kyst, og det er ikke noget problem at leje sommerhuse ud. Alligevel har David Sørensen og hans kone været i gang med at sætte deres nyerhvervede sommerhus ved Blokhus i stand for at stå sig bedre i konkurrencen på udlejningsmarkedet. 

Det er på de skæve tidspunkter, vi skal konkurrere

Huset er et typehus på 150 m2 med plads til 10 personer. Der er pool, sauna og spabad, og det kan mærkes på strømforbruget.

- Når vi sætter sommerhuset i stand, er der større chance for at få det lejet ud, også udenfor højsæsonen. Det er på de skæve tidspunkter, vi skal konkurrere. Vi har et højt strømforbrug, fordi vi har en pool, der skal holde temperaturen hele tiden. Så vi betaler for strømmen, om der er lejere eller ej, derfor er det vigtigt for os at få lejere ind, også i februar, fortæller David Sørensen. 

Et lækkert køkken og bad kan skille huset ud fra de øvrige

- Folk lejer sommerhuse ud fra billederne på nettet, og her betyder et lækkert køkken og bad rigtig meget som blikfang, siger David Sørensen. Det er jo et typehus, og der er masser af lignende huse i området – så her kan et moderne, lækkert køkken gøre forskellen.

Derfor var et nyt køkken og bad det første store projekt, David Sørensen og hans kone kastede sig ud i. Køkkenet skulle være lyst, moderne, slidstærkt og i høj kvalitet. Der er et hårdt slid på udlejningshuse. Der kommer mange forskellige mennesker gennem huset, og de passer ikke alle sammen lige godt på tingene. David Sørensen fandt det perfekte mix mellem kvalitet og pris hos BAUHAUS og lavede aftale med BAUHAUS Badeverden og Montageservice. 

Sommerhuskøkken

Hver dag huset ikke er lejet ud, taber vi penge

- Det var vigtigt for os, at monteringen af det nye køkken gik hurtigt. Hver dag huset ikke er lejet ud, taber vi jo penge! Så vi var glade, da vi kunne nøjes med at lave ejerspærring på huset i tre uger. Håndværkerne var top-professionelle, og det har været en kanon oplevelse. Da de kom, vidste de præcist, hvordan vi kom i gang, de lagde en plan for ugen og holdt tidsplanen. Det var fremragende!

Håndværkerne fra BAUHAUS Montageservice brugte to uger på køkken og bad, og den sidste uge brugte David Sørensen og hans kone på at male huset, lave bålsted og sætte et nyt legetårn op.

- Så nu er vi helt klar til at få taget nye billeder, og det ser rigtig godt ud! lyder det fra David Sørensen. 

David Sørensen kundecase

En fast pris og en fast kontaktperson giver tryghed

BAUHAUS’ Montageservice betyder, at du har en fast kontaktperson hos BAUHAUS, som sørger for kontakt til lokale håndværkere, udregner en fast pris og tager ansvar for håndtering af hele projektet.

- Det er den ultimative sikkerhed, siger David Sørensen. Vi fik en fast pris fra starten og kan altid ringe til vores kontaktperson, Nikolaj, hvis noget går galt. Der kan jo sagtens ske dyre uheld, når du arbejder med køkken og bad. Ting, som man ikke har taget højde for, og den usikkerhed skal vi ikke tage på os, det gør BAUHAUS. Det er godt at vide, at der ikke kommer uforudsete udgifter på projektet.

David Sørensen og hans kone har masser af ideer for sommerhuset. De vil gerne lave en ny, større terrasse med udendørs jacuzzi og et aktivitetsrum med bordtennis, billardbord og bordfodbold.

- Men nu skal vi først se, at denne investering giver gevinst, siger han og fortsætter:

- Det vil da være et naturligt valg at gå til BAUHAUS igen, når vi skal lave andre ting i huset. Især med projekter, hvor jeg kan være usikker på, hvordan det skal laves, og hvor der er mange ubekendte. Så er det en stor tryghed for os med en samarbejdspartner, der tager sig af det hele. 

Vil du kontaktes angående Montageservice? 

Send en e-mail til montageservice@bauhaus.dk - så hører du fra os den førstkommende hverdag. Send gerne følgende oplysninger: 

1: Navn

2: Adresse, postnummer og by

3. Telefonnummer

4. Dit lokale BAUHAUS byggevarehus

5. Beskriv, hvad du ønsker at få monteret

Montage

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.