Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Nyt køkken – til tiden og til den aftalte pris

Susanne Thomsen bor i en villa fra 60’erne i Aså i Nordjylland. Da hun flyttede ind i 2000, satte hun et brugt køkken ind, som hun overtog fra sin bror. Her 19 år senere, var det i den grad tid til et nye køkken, mente Susanne og hendes familie.

- Nu skulle det være! Jeg havde hørt om BAUHAUS Montageservice og deres 360 graders koncept, og da hverken mine eller min mands hænder er udpræget håndværkerhænder, lød det super smart! fortæller hun.

Montageservice er et tilbud fra BAUHAUS, hvor du kan bestille montering af de varer, du køber i byggevarehuset – og få en fast pris, en bindende tidsplan og garanti på både dine produkter og det færdige arbejde. BAUHAUS indgår aftaler med lokale håndværkere og står med det fulde ansvar for det praktiske og administrative.

Det var nemt at vælge køkken

Hele familien, der består af Susanne, hendes mand og to døtre på 13 og 16 år, tog ud i BAUHAUS Aalborg.

- Det fungerer rigtig godt med de mange inspirationsmiljøer, de har bygget op, hvor man kan se de færdige køkkener – så det var nemt at vælge det køkken og de klinker, vi kunne forestille os hjemme hos os, siger Susanne.

- Vi tog en snak med en medarbejder i byggevarehuset, som fik en hel masse at vide om, hvad vi kunne tænke os. Derefter kom Nikolaj fra Montageservice hjem til os sammen med en lokal håndværker og målte op. Bagefter fik vi tilsendt nogle flotte 3D-tegninger med masser af forslag og gode ideer til indretningen, som vi ikke selv havde tænkt på. Og jeg må sige, at tegningerne passer altså meget godt. De er rigtig levende at se på og gør, at man sagtens kan forestille sig sit færdige køkken.

Nyt køkken

Nyt køkken, plus det løse…

Der skulle ske mange ting hjemme hos Susanne, ombygningen var ikke begrænset til selve køkkenet. For at få et større køkken, skulle den bærende væg ind til soveværelset rives ned, og en ny bygges op. Gangen blev renoveret, så der kom sammenhæng mellem køkken og gang – det var både gulve, lofter, vægge og døre, og der kom nye garderobeskabe i soveværelset.

Susanne og hendes mand rev selv det gamle køkken ned og brækkede gulvet op og har stået for at male, og så har den lokale håndværker installeret gulvvarme, lagt nye gulve, renoveret lofter, monteret køkkenet og meget mere.

Alt er nyt i det nye køkken. Alt!

I det nye rummelige køkken er pladsen udnyttet bedre end før. Susanne har fået udtræksskabe, en ’kogeø’ med masser af opbevaring, spiseplads og mere bordplads og har droppet overskabene, så det er nemmere at komme til tingene.

Alt i køkkenet er nyt. Alt! Familien har fået nyt service og tallerkener, ja selv gulvmoppen og kosten er skiftet ud. 

- Nu giver vi den altså gas, jeg skal ikke have noget gammelt med ind i mit fine, nye køkken, griner Susanne og fortsætter:

- Det er blevet så lyst og indbydende. Det er et helt andet køkken end det gamle i eg. Nu er det hvidt og med stål, og jeg har fået så meget luft og plads.

Resten af familien er især glade for den nye Quooker, så de kan tappe kogende vand direkte fra vandhanen, og den yngste datter glæder sig til at afprøve sine nyerhvervede evner fra skolekøkkenet.

Susanne Thomsen

En fast pris – og ingen uforudsete udgifter

Oplevelsen med BAUHAUS rådgivning og Montageservice har været god, siger Susanne:

- De har overholdt tidsplanen og budgettet fuldstændig. Det har taget knap halvanden måned, og det kunne ikke gøres hurtigere med alt det, vi skulle have lavet. Og det hele var tænkt ind fra starten, så der ikke har været ekstra udgifter. Det er da smart!

Frit valg på – næsten – alle køkkenhylder

BAUHAUS fører det danskproducerede Camargue-køkken, der er inspireret af nordisk stil og forener funktion, kvalitet og æstetik. Du kan vælge mellem 15 forskellige låge, som du kan kombinere med mere end 100 greb, 80 bordplader, 105 vaske, 178 blandingsbatterier og 45 underskabsbelysninger.

Vil du kontaktes angående Montageservice? 

Send en e-mail til montageservice@bauhaus.dk - så hører du fra os den førstkommende hverdag. Send gerne følgende oplysninger: 

1: Navn

2: Adresse, postnummer og by

3. Telefonnummer

4. Dit lokale BAUHAUS byggevarehus

5. Beskriv, hvad du ønsker at få monteret

Montage

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.