Indlæser

BAUHAUS VALBY

Det største udvalg under ét tag - Valby

BAUHAUS Valby er et af de største byggevarehuse i hovedstadsområdet med et areal på hele 12.500 kvadratmeter - svarende til to fodboldbaner. Her på siden kan du læse lidt om, hvad du finder i BAUHAUS Valby. 

Vi tilbyder blandt andet Danmarks største udvalg af el-værktøj, en kæmpe belysningsafdeling, professionelt farvecenter, havecenter, overdækket koldhal og VVS-afdeling - og selvfølgelig et kæmpemæssigt udvalg af alt til bolig, byg og have.

Du kan også benytte en af de mange services, vi tilbyder - blandt andet Click & Collect, savværk, koldhal med byggevarer og haveartikler, trailerudlejning, Montageservice og mange, mange flere.

Det er vores mål at kunne tilbyde de laveste priser på markedet - derfor har du altid lavprisgaranti på alle varer. Som kunde kan du desuden se frem til en oplevelse ud over det sædvanlige, når du handler hos os. Alle medarbejdere har modtaget grundig oplæring i både produktsortiment og excellent kundeservice. 

Vi glæder os meget til at tage imod dig i BAUHAUS Valby. 

Du finder os her:

BAUHAUS Valby
Julius Andersens Vej 3A
2450 København SV

 

Projektkonto

Skal du i gang med et byggeprojekt eller renovere din bolig, kan du få en Projektkonto med faste fordele, blandt andet:
 • Løbende kredit på mellem 30.000 og 150.000 kr.
 • Fast 10% rabat* på alle varer – også avistilbud
 • Gratis levering af første leverance af din ordre
 • Fuld returret på alle de produkter du får i overskud

*Se betingelser og vilkår her 

Kig ned i Proff Service afdelingen i BAUHAUS Valby og hør mere.

 

Click & Collect

Med Click & Collect kan du nemt bestille dine varer til afhentning i BAUHAUS Valby. Click & Collect er selvfølgelig fragtfrit, og du betaler først for varen ved afhentning. Du vil inden for 3 timer af varehusets åbningstid modtage en e-mail og SMS, når din reservation er klar til afhentning.

 

Montage Service

Vi hjælper dig med installation og montering af en lang række varer. Opgaverne spænder lige fra udskiftning af yderdør, lægning af tag og montering af gulvvarme til maling af loft, fuldspartling af væg og opsætning af drivhus. Vi tager os af alt det praktiske med at kontakte lokale håndværkere, bestille den rette til opgaven og aftale en fast pris.

Tag fat i en medarbejder i varehuset og hør mere om Montageservice eller læs mere her.


Lån en trailer

Selv om du handler stort ind, er det aldrig et problem at få dine varer hjem fra BAUHAUS Valby. Hos os kan du nemlig låne en trailer – helt gratis. Vi har fire forskellige typer at vælge imellem, og de kan alle bookes i varehuset eller online


Skræddersyede bordpladeløsninger

Vores trævareafdeling står klar til at skræddersy en bordplade, der er tilskåret og behandlet efter lige netop dine ønsker. De tilskårne bordplader kan afhentes eller leveres lige til døren. Vi leverer desuden gerne vores bordplader med nedfældet stålvask.


12% prisgaranti

Når du handler i BAUHAUS Valby, har du altid lavprisgaranti på alle varer. Uanset hvilken vare der er tale om, er det vores mål altid at kunne tilbyde de laveste priser på markedet. Hvis du – inden for 14 dage efter dit køb – finder et billigere identisk produkt hos en national konkurrent i en radius af 50 km. fra varehuset, tilbyder vi at refundere prisforskellen + 12 % af konkurrentens pris. Læs mere om lavprisgaranti her


Værktøjsudlejning

Mangler du redskaber eller maskiner til en bestemt opgave, der kun skal udføres én gang, kan det ofte bedre betale sig at leje end at købe. Vi har et professionelt udlejningsprogram til både maskiner og hjælpeudstyr. Snak med Kundeservice i ét af vores varehuse, og få en oversigt og en prisliste med på vejen.


Book en medarbejder

Mangler du inspiration til at vælge de helt rigtige materialer til dit næste projekt? Så kan du booke en medarbejder i BAUHAUS Valby, der står klar til at hjælpe dig og vise vores store udvalg inden for disse områder*:  

 • Badmøbler
 • Fliser
 • Gulve
 • Vinduer og døre
 • Maling
 • My BAU
 • Projektkunde

*Bemærk, vi yder ikke byggeteknisk rådgivning.

Det er gratis at booke tid hos en medarbejder, og du er garanteret at få hjælp af en fagperson inden for området. Book en medarbejder her

 

 

varehuschef

 

kort

 

Tak for en fed åbningsfest Valby!

Vi åbnede d. 03. marts 2017 med lækre tilbud, energisk personale og fantastiske glade kunder. Vi fortsætter den gode stemning og bliver ved med at tilbyde et stort sortiment, kyndig rådgivning, service og et smil i Valby varehuset fremover.