Loading

Energitilskud

Energitilskud

Få dit energitilskud her - Vi har gjort det endnu nemmere for dig

Du har nu mulighed for at få dit tilskud til energirenovering, når du handler i BAUHAUS.
Du kan få tilskud til varme- og cirkulationspumper, Rockwool isolering, udskiftning af radiatorer, vinduer og meget mere.

Se vores energitilskudsvarer på BAUHAUS Webshop HER

Ansøg nedenfor og få tilskud direkte fra EnergiMidt. Størrelsen på dit energitilskud er bl.a. afhængig af din boligs opvarmningsform og den energiforbedring du ønsker at lave. 

Så nemt er det:

• Tilskud ved køb i varehus og på bauhaus.dk bliver udbetalt til dig direkte fra EnergiMidt efter dit køb.

 

Energitilskud ved køb i varehus eller via Click & Collect

I samarbejde med EnergiMidt kan du få energitilskud på dit varekøb, når du energiforbedrer din bolig. For at få energitilskud skal du forud for dit køb, registrere dine forbedringer i tilskudsportalen her.

  • Vælg dine materialer til din boligforbedring
  • Registrér dig i portalen her

Ansøg her

Energitilskud ved køb på bauhaus.dk

Hvis du ønsker at bestille på bauhaus.dk, så skal du benytte dig af nedenstående links. Herefter skal du indtaste din adresse og vælge dine forbedringer i boligportalen.

Når du har gennemført din boligforbedring, indsender du nemt kvittering på køb af materialer / faktura fra håndværker, hvorefter tilskuddet overføres til din konto.

 

Energitilskud i BAUHAUS

 

Har du spørgsmål?

Vores dygtige kundesupport sidder klar til at besvare dine spørgsmål på mail. Vi besvarer altid vores mails så hurtigt vi kan, og bestræber os på på at svare inden for  24 timer i hverdagene.

.