Indlæser

Kolding byggevarehus åbning

Kolding byggevarehus åbning

Tak for en fantastisk åbning af det nye Kolding byggevarehus!

 

Det nye BAUHAUS Kolding har slået dørene op, og tusindvis af glade kunder har allerede været forbi og taget del i åbningsfestens mange aktiviteter. Men vi er slet ikke færdige med festlighederne endnu!

 

Vi kan slet ikke få armene ned over vores nye, flotte byggevarehus i Kolding og den fantastiske modtagelse, det har fået af jer alle. Flere tusinder kunder kom forbi byggevarehuset i åbningsweekenden og deltog i de mange aktiviteter og festligheder, og endnu flere kom forbi i løbet af ugen og tog del i de vilde åbningstilbud.

 Vi glæder os til at se dig i det nye BAUHAUS Kolding.

Vi har mange spændende afdelinger og gode services 

Projektkonto

Skal du i gang med et større byggeprojekt eller renovering, kan du få en Projektkonto med en lang række faste fordele, blandt andet:

  • Attraktiv finansieringsløsning, så du kan komme i gang med det samme
  • Fast 10% rabat* på alle varer – også avistilbud
  • Fuld returret på alle de produkter du får i overskud

Se betingelser og vilkår her

Click & Collect

Med Click & Collect kan du nemt bestille dine varer til afhentning I BAUHAUS Kolding, så du er sikker på ikke at gå forgæves. Du bestiller hjemmefra, og inden for 3 timer af byggevarehusets åbningstid vil du modtage en e-mail og SMS, når din reservation er klar til afhentning. Click & Collect er selvfølgelig fragtfrit, og du betaler først for varen ved afhentning.

Montageservice

Vi star klar til at hjælpe dig med installation og montering af en lang række varer. Opgaverne spænder lige fra udskiftning af yderdør og lægning af tag til maling af loft og opsætning af drivhus. Vi tager os af alt det praktiske med at kontakte lokale håndværkere, bestille den rette til opgaven og aftale en fast pris.

Lån en trailer

Selv om du handler stort ind, skal det aldrig være et problem at få dine varer med hjem fra BAUHAUS Kolding. Derfor kan du låne en trailer hos os – kvit og frit. Vi har fire forskellige typer at vælge imellem, så du er sikker på at finde en, der passer til dine behov. De kan alle bookes i det nye byggevarehus eller online.

Værktøjsudlejning

Hvis du står med en opgave, du kun skal udføre en enkelt gang, kan det måske bedre betale sig at leje end at købe. Derfor tilbyder vi udlejning af både maskiner og hjælpeudstyr i BAUHAUS Kolding. Tag en snak med Kundeservice i byggevarehuset, når vi åbner, eller læs mere her.

Book en rådgiver

Skal du snart i gang med et nyt projekt, eller mangler du de sidste råd for at komme i hus med et? Så kan du booke en rådgiver i BAUHAUS Kolding, der står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning og vise vores store udvalg inden for disse områder*:

  • Badmøbler
  • Fliser
  • Gulve
  • Vinduer og døre
  • Maling
  • My BAU
  • Projektkunde

*Bemærk, vi yder ikke byggeteknisk rådgivning.

Det er gratis at booke tid hos en rådgiver, og du er garanteret at få hjælp af en fagperson inden for området. Book en rådgiver her.

Havecenter

I det nye BAUHAUS Kolding åbner vi et nyt og flot havecenter på over 3.000 m2. Du kan glæde dig til et kæmpe udvalg af havemaskiner, redskaber, jord og planter – og selvfølgelig masser af havemøbler, grill, krukker og meget mere til indretningen af din have og terrasse. Vores haveuddannede personale står klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning.

Drive-in

Vi ved, at gamle villaer og små lejligheder ofte har mange skæve vinkler. Derfor står vores trævareafdeling klar til at skræddersy en bordplade, der er tilskåret og behandlet, så den passer til lige netop dit behov. De tilskårne bordplader kan afhentes eller leveres lige til døren. Vi leverer desuden gerne vores bordplader med nedfældet stålvask.

Farvecenter

Det nye BAUHAUS Kolding byder på et topprofessionelt farvecenter, hvor du kan få vejledning og finde inspiration til dit næste maleprojekt. Vi toner malingen i den farve, du ønsker, og er du i tvivl om, hvilken farve du skal vælge, kan du købe en farveprøve med hjem. Og husk, at vi har alle de kendte mærker til konkurrencedygtige priser.

Stor Proff Service-afdeling

I det nye BAUHAUS Kolding finder du en stor Proff Service erhvervsafdeling, hvor et team af dedikerede erhvervssælgere står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at skabe værdi for netop din forretning. Kig forbi og hør, hvilke fordele vi kan tilbyde dig som erhvervskunde i BAUHAUS Kolding.

Køkken-, bad- og garderobeudstilling

Glæd dig til at besøge vores nye, flotte køkken-, bad- og garderobeudstilling på 500 m2, hvor du kan få alt til dit kommende yndlingsværelse. Du vælger selv, om du blot vil købe varerne, eller om du ønsker en samlet løsning, hvor vi klarer levering og montering.

Lampeshop

I det nye byggevarehus kan du gå på opdagelse i vores flotte lampeafdeling. Her finder du et stort udvalg af lamper og belysningskilder til både indendørs og udendørs brug, uanset om du foretrækker klassisk eller moderne design.