Indlæser

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser

Facebook konkurrencebetingelser

Ved at deltage i BAUHAUS’ konkurrence på Facebook har du mulighed for at vinde følgende præmie: VIP-billetter til DM finalen 2017 den 1. oktober på Jyllandsringen til en værdi á 1.000 kr. stykket.

Konkurrencen starter d. 22.09.2017 og slutter den 27.09.2017 kl. 12:00. Deltagelse i konkurrencen foregår på BAUHAUS Danmark's Facebook side.

Du deltager i konkurrencen ved, at skrive hvem du gerne vil tage med til løbet. Der trækkes 7 x 2 vindere ved tilfældig lodtrækning den 27.09.2017 kl. 12:00. Vinderne bliver kontaktet via et svar på kommentaren i konkurrencen, og via en privat besked på Facebook.

Navnene på vinderne vil desuden blive offentliggjort i samme konkurrenceopslag, når konkurrencen er slut.

Herefter har vinderne 12 timer til at svare via en privat besked på Facebook indeholdende navn, adresse, telefonnummer. Hvis fristen overskrides, trækkes en ny vinder.

VIP-billetterne sendes herefter på mail.

Vi gør opmærksom på, at kommentarer på andre opslag på BAUHAUS Danmark's Facebookside end konkurrenceopslaget ikke registeres som deltagelse i konkurrencen.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark. Ansatte i BAUHAUS og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. BAUHAUS forbeholder sig retten til at trække en ny vinder, hvis dette opdages. Tilmeldinger til konkurrencen, som er modtaget efter sidste tilmeldingsfrist, vil ikke komme i betragtning. BAUHAUS forbeholder sig retten til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd. Konkurrencerne afholdes af BAUHAUS og er hverken sponsoreret, støttet eller på anden måde administreret af Facebook. Facebook modtager ikke dine oplysninger. Ved spørgsmål omkring konkurrencen bedes du rette henvendelse til BAUHAUS på mail: konkurrence@bauhaus.dk

Ved deltagelse i konkurrencen er du indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser.