Indlæser

Det siger vores kunder

Læs, hvorfor nogle af vores erhvervskunder har valgt en Proff Service erhvervskonto hos BAUHAUS.

Anders Fischer

Jacobsen Group

Jacobsen Group er Hernings største private udlejer af boliger og erhvervslokaler og administrerer mere end 700 private lejemål og 45.000 m2 erhvervslokaler. Der går en del materialer til, når de 700 lejligheder skal holdes i tip-top stand, og det skal være nemt, hurtigt og billigt at skaffe de materialer. 

Anders Fischer, Ejendomsinspektør udtaler blandt andet: "De har alt, hvad vi skal bruge som standardvarer, så vi bare kan hente dem. Og vi får erhvervskunderabat på 10 % på alle indkøb. Jeg synes bare, det kører". Læs hele casen her.

Henrik Messmann

Hotel Phønix

Centralt i Hjørring ligger det smukke gamle Hotel Phønix fra 1885. Det har fungeret som hotel i alle årene, som Kyppers Hotel, Hotel Bristol, Missionshotellet og fra 1947 Hotel Phønix.

Henrik Messmann, Salgs og Marketing Direktør udtaler: "Vi laver det meste selv, når vi renoverer. Og der holder det ikke altid med et vinkeljern og et vaterpas i sådan et gammelt hus med masser af skæve vinkler. BAUHAUS har de ting, jeg skal bruge! Og det er nemt kun at skulle køre ét sted hen, hvor jeg kan få både tømmer, maling, VVS-udstyr og skruer – og prisen følger med". Læs hele casen her.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.