Indlæser

Projektkonto

ProjektkontoProjektkonto

Projektkonto - med faste fordele

Overvejer du en større renovering derhjemme, eller skal du i gang med et byggeprojekt? Med en Projektkonto i BAUHAUS kan du gøre alle dine boligdrømme til virkelighed - lige nu og her.

Vi har sammensat en projektpakke til dig med en række faste fordele, der gør projektet en hel del lettere for dig. Blandt andet får du 10% fast rabat, du kan leje det værktøj og de maskiner, du skal bruge uden depositum og meget mere. 

Eneste krav for at oprette en Projektkonto er, at dit projekt max. må løbe over 12 mdr.

Ansøg om Projektkonto her

Et komplet tilbud

Få et komplet tilbud på hele eller dele af dit projekt. Projekttilbuddet skal være på minimum kr. 10.000.

10% fast rabat

Få 10% fast rabat på hele vores sortiment. Gælder også ved køb på webshoppen.*

Lej maskiner

Lej maskiner til dit projekt uden at betale depositum. Skal du leje maskiner - kontakt en sælger i varehuset for booking.

Lån gratis varevogn

Lån gratis varevogn eller trailer til hjemkørsel af dine produkter. Skal du låne en trailer/varevogn - kontakt en sælger i varehuset. 

Ubegrænset returret

Få fuld returret på alle de produkter du får i overskud.

Projektkonto-nyhedsmail

Modtag inspiration, info om events, tips og aktuelle tilbud inden for vores produktsortiment til værksted, hus og have 1-3 gange om ugen.

*Rabatten er gældende, fra når du har handlet for kr. 30.000 - selvfølgelig med tilbagevirkende kraft på alle varer solgt til normalpris.

NB: 10% Projektkontorabat gælder ikke for serviceydelser som Montageservice, 360° Service, udlejning m.m.

Udover de faste fordele, tilbyder vi også muligheden for:

Er der opgaver, du ikke selv kan løse, tilbyder vores Montageservice-afdeling opsætning til fast pris, uden at du selv skal have kontakt til håndværkere og indhente tilbud. Har du brug for råd og vejledning til blandt andet materialevalg, kan du booke tid hos en medarbejder på et tidspunkt, der passer dig og meget mere. 

Book en rådgiver

Har du brug for råd og vejledning til blandt andet materialevalg, kan du booke tid hos en rådgiver på et tidspunkt, der passer dig.

Montageservice

Har du en opgave, du ikke selv kan løse, tilbyder vores Montageservice-afdeling opsætning til fast pris, uden du selv skal have kontakt til håndværkere og indhente tilbud.

BAUHAUS Visakort

Med et BAUHAUS Visakort kan du med det samme handle varer til dit projekt for op til 40.000 kr. Finansieringen udbydes i samarbejde med Express Bank.

Projektkonto-nyhedsmail

Modtag inspiration, info om events, tips og aktuelle tilbud inden for vores produktsortiment til værksted, hus og have 1-3 gange om ugen.

Det siger vores projektkunder

"Grunden til, at vi valgte BAUHAUS, var primært fordi, at vi som privatkunder gerne ville have god rådgivning. Der er mange spørgsmål, som melder sig på banen undervejs i et byggeprojekt, og det var vigtigt for os at vide, at vi kunne få kompetent hjælp og vejledning".

- Jan Saack olsson, projektkunde i BAUHAUS

Læs mere, her.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.