Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Det siger vores projektkunder

Står du og skal til at renovere i hjemmet, skifte vinduer, eller skal du i gang med et større byggeprojekt? Her på siden kan du læse om andre, der har stået i samme situation som dig. Fælles for alle er, at de har draget fordel af BAUHAUS's projektkonto fordele. 

Læs med herunder og se, om projektkunde fordelene kunne være noget for dig - eller ansøg med det samme.

Projektkunde Jan Saack Olsson

Tilbygning & renovering

Omfattende boligrenovering 

Jan Saack Olsson oprettede en Projektkonto i BAUHAUS, da han skulle i gang med en omfattende renovering derhjemme.  

”Vi skulle have lavet en tilbygning på 50 m² og renovere cirka halvdelen af det eksisterende hus med nye gulve, lofter, skillerumsvægge og facadebeklædning, så der var tale om et ret stort projekt. Da jeg var nede i min lokale BAUHAUS for at bestille vinduer, hørte jeg om Projektkonto-ordningen, og jeg kunne med det samme se, at det ville blive en fordel for os – også i fremtiden”.

En samlet løsning med mange fordele
”Jeg synes, at Projektkonto er en attraktiv ordning, som møder de behov, man har, når man skal i gang med et projekt. Det er ikke alle mulighederne, vi har benyttet – for eksempel havde vi ikke behov for kredit, og vi havde nok ikke valgt ordningen, hvis det havde været et krav, at man skulle optage et lån. Men det kan jo godt være det rigtige valg for andre, som skal i gang med at bygge om”.

Fokus på god rådgivning 
”Grunden til, at vi valgte BAUHAUS, var primært fordi, at vi som privatkunder gerne ville have god rådgivning. Der er mange spørgsmål, som melder sig på banen undervejs i et byggeprojekt, og det var vigtigt for os at vide, at vi kunne få kompetent hjælp og vejledning. Samtidig ville vi gerne have adgang til et stort sortiment for at spare tid på vores indkøb. Selvfølgelig var prisen også et parameter, vi kiggede på, det er klart. Vi endte faktisk med at spare en hel del på døre og vinduer, fordi de var på kampagne, og vi som Projektkunder fik 10% oveni. Alt i alt kan jeg helt klart anbefale andre at få en Projektkonto”, fortæller Jan Saack Olsson, Projektkunde i BAUHAUS. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.