Indlæser

Konkurrencebetingelser

Projektkonto i BAUHAUS

KONKURRENCEBETINGELSER

Ved at deltage i konkurrencen har du mulighed for at vinde følgende præmie: 

- Gavekort på 25.000 kr. til materialer fra BAUHAUS og/eller Montageservice fra BAUHAUS.

Konkurrencen starter d. 13.04.2019 og slutter den 22.06.2019.

Deltagelse i konkurrencen foregår i forbindelse med oprettelse af Projektkonto.

Du deltager i konkurrencen, hvis du a) opretter en Projektkonto i løbet af konkurrenceperioden og b) tilmelder dig projektkonto-nyhedsmailen.

Vinderen af udtrækkes i slutningen af uge 26 2019. Samtlige deltagere, der opfylder kriterierne, er med i lodtrækningen. Vinderen bliver kontaktet af BAUHAUS og offentliggøres med navn og by på bauhaus.dk og på facebook.com/BAUHAUSDK. Vinderen har herefter 48 timer til at svare tilbage og bekræfte henvendelsen fra BAUHAUS. Hvis fristen overskrides, forbeholder BAUHAUS sig retten til at udtrække en ny vinder.

Vinderen kan frit vælge om gavekortet 1) skal anvendes til materialer fra BAUHAUS og håndværker fra BAUHAUS Montageservice eller 2) udelukkende benyttes til håndværker fra BAUHAUS Montageservice eller 3) udelukkende benyttes til materialer i BAUHAUS.

Ønsker vinderen af benytte hele eller dele af gavekortet til Montageservice, kontakter vinderen BAUHAUS, når denne er klar til at få håndværkeropgaver udført af BAUHAUS Montageservice. Der anvendes faste håndværkere fra BAUHAUS Montageservice til at udføre opgaven.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller benyttes af andre end den udtrukne vinder og dennes husstand.

Vi gør opmærksom på, at kommentarer på BAUHAUS Danmarks Facebookside ikke registreres som deltagelse i konkurrencen.

Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark, der opfylder konkurrencekriterierne. Ansatte i BAUHAUS og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. BAUHAUS forbeholder sig retten til at trække en ny vinder, hvis dette opdages.

Tilmeldinger til konkurrencen, som er modtaget efter sidste tilmeldingsfrist, vil ikke komme i betragtning. BAUHAUS forbeholder sig retten til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd.

BAUHAUS afholder præmieafgiften til SKAT.

Ved spørgsmål omkring konkurrencen bedes du rette henvendelse til BAUHAUS på mail: konkurrence@bauhaus.dk

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du at blive tilmeldt Projektkonto-nyhedsmailen og modtage inspiration, tips og aktuelle tilbud til hus og have indenfor vores produktsortiment 1-2 gange om ugen. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Ved deltagelse i konkurrencen er du indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser.