Indlæser

Vind 25.000 kr.

Projektkonto i BAUHAUS

Er det dig, der skal vinde kr. 25.000?

Går du og overvejer, om det er på tide at få renoveret dit gamle badeværelse? Eller har du indset, at du ikke orker flere vintre uden gulvvarme? Så er en Projektkonto i BAUHAUS måske værd at overveje. Her får du en projektpakke med faste fordele, der gør projektet en hel del nemmere for dig - uanset om du skal i gang med en mindre renovering eller et stort byggeprojekt. 

Der er ofte mange udgifter forbundet med boligprojekter - derfor giver vi en hjælpende hånd. Vi trækker lod blandt alle Projektkunder*, der modtager den særlige Projektkonto-nyhedsmail om et gavekort på 25.000 kr. til varer og/eller Montageservice. 

Du kan læse konkurrencebetingelserne her.

Sådan deltager du

  • Tag et smut forbi dit lokale varehus i løbet af januar og bliv oprettet som Projektkunde.
  • Husk at tilmelde dig Projektkonto-nyhedsmailen, når du bliver oprettet - så er du automatisk med i konkurrencen om de 25.000,- til dit projekt.

*Det koster ikke noget at blive Projektkunde i BAUHAUS, og det er helt valgfrit, om du vælger at benytte fordelene i ordningen eller ej. 

Tag testen: Hvilken projekt-type er du?

Test dig selv

Skal du i gang med et byggeprojekt eller en boligrenovering? Tjek din type og se, hvordan en Projektkonto i BAUHAUS kan gøre projektet lettere for dig. Klik på det udsagn ved hvert spørgsmål, der passer bedst på dig. Tag testen her >>>