Indlæser

Lavprisgaranti

Lavprisgaranti

Lavprisgaranti – På alle varer

Når du handler hos BAUHAUS er du altid sikret vores lavprisgaranti. Uanset hvilken vare der er tale om, er det vores mål altid at kunne tilbyde de laveste priser på markedet. Derfor søger vi altid for, at indkøbe vores varer til de mest konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet og etik.

For at kunne opfylde vores mål om at tilbyde de laveste priser på markedet, holder vi øje med vores konkurrenters priser, så du altid er sikret den bedste pris. Hvis du – inden for 14 dage efter dit køb – finder et billigere identisk produkt hos en national konkurrent, i en radius af 50 km. fra varehuset, tilbyder vi at refundere prisforskellen + 12 % konkurrentens pris.

Du skal blot medbringe din kassebon samt dokumentation fra konkurrenten. Dog gælder denne garanti ikke hvis varen er udbudt til salg i en begrænset periode/tid, ved åbningstilbud, skaffevarer, ved begrænset parti, postordresalg eller ved varer udbudt over internettet samt internetbaserede forretninger. 
Montageservice er ikke en del af prisgarantien.