Indlæser

OBS: Aflever skadede gasflasker tilbage

EOF, brancheforeningen for flaskegas, har 2. juni 2017 udsendt en pressemeddelelse, der handler om returnering af defekte 5 kg og 10 kg Ragasco gasflasker. Baggrunden er, at der inden for en periode på 10 dage er tre letvægtsgasflasker af typen 10 kg fra Ragasco, som er bristet uden at være i brug. 

Kosangas, Viking Energi og Primagaz tilbyder slutkunder med en beskadiget Ragasco flaske at returnere flasken og få en ny uden beregning, hvis den lever op til en række krav.

”Forbrugerne skal fortsat trygt kunne bruge flaskegas. Så for at minimere enhver risiko for yderligere episoder opfordrer vi alle, der kan se synlige skader på deres flaske af denne type - mærker efter slag, eller hvis flasken har været klemt eller tabt - til at aflevere den tilbage til de respektive gasselskabers indleveringssteder. Det vil ske uden beregning for forbrugeren", siger Michael Mücke Jensen, Teknik- og miljøchef i EOF i pressemeddelelsen. Du kan læse mere på EOF's hjemmeside.

Indleveringssteder

Tjek din gasflaske for skader

Selv om der kun har været ganske få uheld med gasflasker, som brancheorganisationen vurderer skyldes skader opstået på flaskerne under håndtering, bør du som en ekstra sikkerhedsforanstaltning tjekke din gasflaske for eventuelle skader. Nedenfor finder du en vejledning til at tjekke for skader samt hvad du skal være opmærksom på. 

Sådan tjekker du din gasflaske for skader

Se også gode råd til opbevaring af gasflasker her