Loading

Women's Night i Herning

Women's Night i Herning

LUKKET FOR TILMELDING

Skulle du være forhindret i at møde op den pågældende aften,  afmeld her

Husk at der vil være 10 % rabat på alle varekøb denne ene aften. Dette gælder kun for deltagere af Women’s Night. Alle deltagere vil modtage en voucher pr. mail op til arrangementet.

Dato: 7. februar 2017 

Tidspunkt: kl. 18.00 – 20.30

Tema: 

BAUHAUS Herning byder velkommen til en fantastisk Women's Night fyldt med inspiration, tips og godt selskab. Aftenen består af en række små workshops, som du kan læse om nedenfor:

  • Velkomt - Præsentation af aftenens program
  • Workshop: Lægning af gulv - Vi får besøg af KRONOFLOORING, så der vil være mulighed for at blive meget klogere på gulve og gulvunderlag samt mulighed for at prøve egne evner af som gulvlægger.
  • Workshop: Fliser – Overvejer man at sætte nye fliser op, giver vi mulighed for at prøve det hos BAUHAUS først. Vi har fliser, klæb og en medarbejder klar til at hjælpe. Vi giver en malerdragt til formålet, men husk praktisk tøj!
  • Workshop: Maling – Vi får besøg af Mette fra Sadolin, som vil vise Sadolins ”Visualizer” app. til smartphone. Så  hent ”Sadolin Visualizer” app til din telefon, og prøv den hjemmefra. Den er et brugbart værktøj, når der skal vælges farve til stuen, køkkenet eller hvor der ellers skal males. Vi giver desuden mulighed for at prøve nogle forskellige malinger, og der vil være mulighed for at blive klogere på hvilken maling, der passer til netop dit projekt.

Udover dette vil der selvfølgelig blive serveret lidt godt til ganen. Tilmeld dig hurtigst muligt, da vi kun har et begrænset antal pladser.

Vi glæder os til at se dig!