Indlæser

Women's Night i Hjørring

Women's Night i Hjørring

Dato: 20. november 2018

Tidspunkt: kl. 18.00 – 20.30

Tema: Jul


Vigtig information angående Women's Night

Vi må desværre oplyse, at Shane Brox er blevet forhindret i at komme til Women's Night i Hjørring og holde sit foredrag om Nissernes Jul. Heldigvis har vi stadig masser af godter i posen til jer! Vi starter som planlagt kl. 18.00, hvor vi i fællesskab vil hygge os med vores juleworkshop, og vi har naturligvis lækre julegodter klar til jer.

Vi glæder os til at se jer alle til Women's Night i Hjørring


 

BAUHAUS Hjørring byder velkommen til endnu en Women's Night, som står i Julens tegn. Vi får besøg af Shane Brox, som laver oplæg omkring Nissernes Jul. Herefter har vi hyret en blomsterdekoratør, som vejleder og hjælper med kreere årets adventskrans eller juledekoration.

I pausen laver en af vores medarbejdere æbleskiver, brændte mandler og gløgg på grill.

Vi leverer naturligvis et udvalg af materialer, så alle får en færdig krans eller dekoration med hjem, og det vil derudover være muligt at handle på aftenen.

  • 18.00 - 18.05: Velkomst
    Præsentation af aftenens program.

  • 18.05 - 19.00: Oplæg ved Shane Brox

  • 19.00 - 19.15: Pause

  • 19.15 - 20.15: Workshop

  • 20.15 - 20.30: Afslutning
    Du har mulighed for at shoppe.

Vi gør opmærksom på, at der kun kan tilmeldes én person med samme emailadresse.


  Lukket for tilmelding


Tilmeld dig hurtigst muligt, da vi har begrænsede pladser. Skulle du være forhindret i at møde op den pågældende aften, kan du afmelde dig her.

Husk at der vil være 10 % rabat på alle varekøb denne ene aften. Rabatten gælder kun for deltagere af Women’s Night og omfatter ikke gavekort, fragt eller Montageservice. Alle deltagere vil modtage en rabatvoucher pr. mail op til arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!