Indlæser

Women's Night i Holbæk

Women's Night i Holbæk

Dato: 16. november 2018

Tidspunkt: kl. 18.00 – 21.00

Tema: Jul


Vigtig information angående Women's Night

Vi må desværre oplyse, at Shane Brox er blevet forhindret i at komme til Women's Night i Holbæk og holde sit foredrag om Nissernes Jul. Heldigvis har vi stadig masser af godter i posen til jer! Vi starter som planlagt kl. 18.00, hvor vi i fællesskab vil lave hyggelige juledekorationer, og vi har naturligvis lækre julegodter klar til jer.

Vi glæder os til at se jer alle til Women's Night i Holbæk


 

BAUHAUS Holbæk varmer op til julen med workshops og foredrag. Kom indenfor til en hyggelig aften og lav din egen juledekoration eller adventskrans, som du selvfølgelig kan tage med dig hjem.

Denne gang har vi også fornøjelsen af at præsentere Shane Brox, som kigger forbi og holder oplæg om Nissernes Jul. Shane Brox siges at være nutidens svar på Jørgen Clevin, og han har gjort det til sin mission at finde det indre legebarn frem hos både børn og voksne.

Vi byder selvfølgelig også på forfriskninger i løbet af aftenen, samt lidt godt til ganen.

Vi gør opmærksom på, at der kun kan tilmeldes én person med samme emailadresse.


   LUKKET FOR TILMELDING


Tilmeld dig hurtigst muligt, da vi har begrænsede pladser. Skulle du være forhindret i at møde op den pågældende aften, kan du afmelde dig her.

Husk at der vil være 10 % rabat på alle varekøb denne ene aften. Rabatten gælder kun for deltagere af Women’s Night og omfatter ikke gavekort, fragt eller Montageservice. Alle deltagere vil modtage en rabatvoucher pr. mail op til arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!