Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Vælg din rigtige indvendige dør

 

Indvendige døre fra Swedoor:

Når du står og skal vælge din næste indvendige dør, er der mange parametre, der spiller ind - eksempelvis støjreduktionen, rengøringen og overfladen.

 


Swedoor har et bredt udvalg af indvendige døre, hvilket gør det muligt for alle at finde den helt rigtige dørløsning. Uanset hvilken stil og hvilke behov du har, så har vi en dør fra Swedoor, som vil passe helt perfekt ind i dit hjem.

Du kan vælge imellem fem forskellige serier: Compact, Stable, Stable Nature, Craft og Tradition.

Compact: her får du en eksklusiv fyldningsdør med rene linjer. Dørene er designet i ét stykke uden samlinger, og døren er bygget op omkring en massiv lydisolerende kerne, der giver en lydreducerende effekt. Dørene har også en ekstra holdbar finish, som er nem at rengøre.

Stable: dette er dørserien, som står for enkelhed og nordisk minimalisme. De rene linjer og den massive kerne skaber en ren og stilfuld dør, samtidig med at der opnås en lydreducerende effekt.

Stable Nature: denne serie byder på finerede glatte døre, der passer ind i det naturlige hjem.

Craft: her får du en nutidig version af en klassisk håndværksfremstillet fyldningsdør med en flot malet overfladekvalitet. Craft klæder både den eksklusive villa og den stilfulde lejlighed.

Tradition: dørene i denne serie er i massiv fyr. Udvisk grænsen mellem ude og inde og skab et naturligt hjem ved at lade knaster, åreringe og spillet i farvenuancerne give en rustik, stemningsfuld og varm atmosfære.

Støjreduktion:

Det kan vise sig at være pengene værd, at satse på en massiv dør, i stedet for en såkaldt let dør, hvor lyden trænger væsentlig mere igennem.


Massive indvendige døre har en markant bedre støjreucerende effekt end lette døre, og er et klogt valg ved rum, hvor støjniveauet kan være højt, som eksempelvis børne- og teenageværelser, badeværelse og stue. Så det kan i den grad vise sig, at være pengene værd med en støjreducerende dør.


Ydermere har de massive døre en bedre overfladefinish, der udover at være mere rengøringsvenlig også bidrager til et højere kvalitetsindtryk. 

 

3 fordele:

 

1) Mindre støj

2) Lækkert design

3) Holdbar kvalitet


 

Hvis du ønsker at se, hvordan en indvendig dør vil se ud i et hjem, kan du med fordel prøve Swedoor designværktøj.


 

BAUHAUS Montageservice står altid klar til at montere dine indvendige døre.