Luk

Tilbehør til Avantgarde A1-A8 - Biohort

Diverse tilbehørsmuligheder til Avantgarde-redskabsrummene fra Biohort 

Hylder:

Hyldesæt til montering i redskabsrum fra Biohorts AvantGarde-serie. Hylderne har en dybde på 51,5 cm, hvorfor de giver god plads til opbevaring.

Hylderne er fremstillet i varmgalvaniseret stål, hvilket giver en god stabilitet og en lang holdbarhed. Leveres inkl. beslag, men ekskl. vægskinner, som skal tilkøbes separat.

 

Gulvpanel: 

Elegante og funktionelle gulvpaneler til Biohorts Avantgarde redskabsrumsserie. Panelerne er fremstillet af højkvalitetsaluminium.

Det er nødvendigt at supplere gulvpanelerne med en gulvramme fra Biohort for at gulvpanelerne ligger sikkert fast.

 

Gulvrammer:

Gulvramme i aluminium til Biohorts Avantgarde A2-redskabsrumsserie. Gulvrammen giver redskabsrummet god stabilitet, hvis du ønsker at opsætte redskabsrummet uden fundament på et ujævnt underlag som eksempelvis græsplænen.

 

Blomsterkasser:

Flot blomsterkassesæt, som du nemt og hurtigt kan montere på dit Biohort redskabsskur.

Blomsterkasserne er vedligeholdelsesfrie og fås i farverne sølv metallic, mørkegrå metallic og kvartsgrå metallic. De er inklusiv plastindsatser, som gør plantningen lettere og de kan monteres på både AvantGarde, HighLine og Panorama redskabsskure.

 

Cykelholder:

Cykelholder til montering i redskabsrum fra AvantGarde-serien fra Biohort. Cykelholderen kan også monteres i andre rum, eksempelvis garagen.

Holderen består af højdejusterbare ophængningskroge, der holder cyklen sikkert på plads.

 

Ekstra dør:

Ekstra dør til redskabsrum fra Biohorts AvantGarde-serie, som giver øget tilgængelighed til skuret.

Døren leveres med dørhåndtag i rustfri stål, låsemekanisme, hængsler, fjederdæmper, 2 stk. redskabsholdere samt dørstopper. Døren monteres i siden af redskabsrummet.

 

Jordskruefundament:

Jordskruefundament, der gør det nemt at opnå en sikker og stabil base for dit Biohort redskabsrum, men kræver ingen brug af beton.

For mange kan det være en stor udfordring at støbe fundament til sit redskabsrum, fordi underlaget kan være ujævnt eller uden belægning. Betonfundamenter er desuden dyre, og støbningen giver ofte store mængder skidt i haven.

Biohorts jordskruefundament er perfekt til ujævne overflader, der hælder op til 10 %. Fundamentet kræver ingen støbning af beton og sikrer en optimal beskyttelse i storm eller andet uvejr.

Jordskruefundamentet er nemt at fjerne, når der er behov for det, og det er hurtigt at montere, hvorfor konstruktionen af redskabsrummet kan foregå umiddebart efter.

Fundamentet består af metal og krydsfinersplader i høj kvalitet (multiplex), som hviler på stabile jordskruer.

Ekstra adaptorer gør det muligt at udjævne hældninger på gulvet eller underlaget. Den integrerede vandbarriere sørger for optimal afledning af vand, hvorfor jordskruefundamentet er den perfekte base for et stabilt og solidt redskabsrum.

 

Nedløbsrørsæt:

Nedløbsrørsæt som afleder regnvand fra redskabsrummet og øger rummets levetid. Anvendes til redskabsrum fra Biohorts AvantGarde-serie.

Sættet er fremstillet i varmgalvaniseret, polyamidcoatet stål og leveres inkl. alle monteringsdele samt en bøjning, der gør det nemt at fralede vandet ved rørets afslutning.

 

Vægskinner:

Sæt med 2 stk. vægskinner til montering af hylder. Skinnerne er egnet til montering i redskabsrum fra Biohorts AvantGarde-serie.

Skinnerne gør det muligt at placere hylderne, hvor du ønsker, og det varmgalvaniserede stål giver skinnen en god stabilitet.

 

Redskabsholdere:

Sæt med 2 stk. redskabsholdere til montering på indersiden af redskabsrum fra Biohorts AvantGarde-serie.

Der kan maks. monteres 5 stk. redskabsholdere pr. dør.

 

Valgte produkter
Mere information
Varenummer PC680051
Tilbehør til Avantgarde A1-A8 - Biohort
Du anmelder:Tilbehør til Avantgarde A1-A8 - Biohort
Anbefalet tilbehør
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.