Hvad er h-stolper?

H-stolper | Byg et flot og solidt hegn | BAUHAUS.dk

Den absolut letteste måde at bygge et havehegn på er ved at benytte h-stolper. Det skaber nemlig et flot og elegant hegn med et mere ensformigt og lige udtryk, eftersom h-stolperne har en fræset slids, som brædderne bliver monteret imellem. Hvis du kigger på en h-stolpe for enden, ligner det et ”h” og heraf navnet h-stolper.

H-stolper gør det nemt at montere sine brædder på sit hegn. 

 

H-stolper findes i mange forskellige varianter og træsorter, og det er op til dig at finde ud af, hvilken type hegn, du gerne vil have. Du finder både den klassiske firkantede h-stolpe samt den runde h-stolpe; begge i henholdsvis trykimprægneret fyrretræ, i lærketræ og i egetræ.

 

Derfor er hegn med h-stolper populære

Hegn bestående af h-stolper er utroligt populære, eftersom det er nemt at montere brædderne lige i h-stolpernes not. Du starter med at lægge det første bræt på plads og kontrollerer efterfølgende, om det er i vater. Herefter skruer du en enkelt skrue i hver side, og så er det faktisk bare at fortsætte med at lægge resten af brædderne på.

Der er tale om et systemhegn, som er nemt at montere, og som kan tilpasses uden problemer. Et hegn med h-stolper kan både bruges som læhegn og som afskærmning, eftersom brædderne ligger utroligt tæt. Højden og længden kan også nemt justeres på et hegn med h-stolper, for du skærer enten bare h-stolperne, brædderne eller begge til, så det passer perfekt.

Der findes mange forskellige profiler, træsorter og farver, og du har altså muligheden for at få fingrene i netop dét systemhegn, der passer til din have. Uanset om det skal fungere som læhegn, afgrænsning eller noget helt tredje. Et hegn med h-stolper er oplagt, hvis du ikke er interesseret i at skulle bygge dit eget hegn fra bunden, men gerne vil have fat i et hegn, som er nemt at montere.

Anbefalet tilbehør

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.