Luk
Fri fragt
Kun webshop

Traeger træpillegrill Timberline 1300

Tag skridtet videre med denne Traeger pillegrill, der byder på WiFi styring, tre grillriste i tre forskellige højder samt Smoke-mode.

Med Timberline 1300 får du en grill, der kan tage din grillning til nye højder. Takket være en WiFi funktion - som Traeger kalder WiFire - kan du direkte fra Traeger-appen styre temperaturer, slukke grillen eller få masser af inspiration til nye retter og downloade opskrifterne direkte til din telefon.

Her kan du også sætte temperaturalarmer og holde øje med grillen, selv når du ikke er hjemme. Derfor kan du let som ingenting gøre en nakkefillet klar tidligt om morgenen og følge med i kødets udvikling, mens du er på arbejde, og invitere venner, familier og kollegaer til Pulled Pork Party om aftenen.

Er du andre gange til mere hands on-styring, kan både temperaturer og grillen styres og slukkes manuelt.

Timberline 1300 har et robust, dobbeltisoleret design og et grillareal på hele 8.387 cm². I grillen er der plads til hele tre grillriste i forskellige højder med udtræk, så du let kan komme til de enkelte dele.

Derudover er grillen udstyret med en fronthylde og sidebord i rustfri stål samt et magnetisk skærebræt i bambus. Et praktisk opbevaringsrum til temperaturproben gør det let altid at holde styr på grillens temperatur.

Timberline 1300 anvender Traeger træpiller og kan i dets pilletank rumme helt op til 10,9 kg. Der er mulighed for at opnå temperaturer på mellem 65-260 grader, Keep-Warm funktion samt Smoke-mode. Med Smoke-mode kan du opnå røg temperaturer på helt op til 75-105 grader.

Produktinformation:

  • Mål: 147 x 68,5 x 122 cm (L x B x H)
  • Grillareal: 8.387 cm² (1300 sq. inch)
  • Effekt: 70 W under optænding / 10 W i timen herefter
  • Pilletank: 10,9 kg Traeger træpiller
  • Temperaturer: 65-260°C
  • Røg temperaturer: 75-105°C
  • Temperaturstyring: +/- 3°C
  • Materiale: dobbeltisoleret stål
  • Farve: sort

Bemærk: der må kun anvendes træpiller til Timberline 1300. Det anbefales altid at bruge Traeger træpiller, da deres sammensætning af træ, oliespor og fugt er designet til, at din Traeger holder så længe som muligt.

Mere information
Varenummer 7202234A
Produkttype Træpillegrill
Varemærke Traeger
Bredde 68,5 cm
Farve Sort
Grillareal 8387 cm²
Højde 122 cm
Længde 147 cm
Materiale Stål
Serie Timberline
Transportabel Nej
Du anmelder:Traeger træpillegrill Timberline 1300
Anbefalet tilbehør
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.