Indlæser

Granit

Filtrer

14 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
  1. Granitskærver 11
  2. Natursten 3
Farve
  1. Hvid 2
  2. Sort 3
  3. Grå 2
  4. Mørk 1
  5. Natur 1
  6. Rød 2

Alle produkter

14 produkter

Bring naturen tæt på med granit

Granit er naturligvis et utroligt holdbart materiale med mange stærke egenskaber, som giver flere fordele, uanset hvor du ønsker at anvende det. Granitten findes i forskellige størrelser fra 8/11 mm op til 11/16 mm, som alt afhængigt af dine præferencer og granittens formål kan leveres i forskellige farver.

Brug granit til belægning af stier, indkørsler eller bede

Granitskærvernes kantede form betyder, at de i modsætning til almindeligt grus vil kile sig sammen og derved danne et mere stabilt underlag. Det er især en fordel, hvis du er på udkig efter en ny type belægning til indkørslen. De forskellige typer af granit, du finder her på siden, er selvfølgelig 100% naturmateriale, som ikke er blevet yderligere bearbejdet. Det betyder også, at granitten vil ændre farvenuance, alt efter om det er vådt eller tørt. Når det har regnet, vil du derfor opleve, at granitten får en mørkere farve, end når det har været tørvejr.

Hos BAUHAUS forhandler vi granitskærver i farverne grå, hvid, rød og sort, så du har mulighed for at vælge lige præcis den farve, der passer bedst til netop dit formål. Se eksempelvis de populære granitskærver i rødmix i størrelsen 8/12 mm, som kan anvendes til at give en solidt, fast underlag til bl.a. terrasser eller gårdspladser. Denne type granit er desuden velegnet til at give et unikt underlag i havens bede, fordi det i høj grad er med til at tilføre et rustikt og flot udtryk. Hertil kan det anbefales at lægge fiberdug under granitskærverne, for dermed at undgå uønsket ukrudt mellem planterne i bedet.

Få leveret din granit til døren

Granitskærverne kan leveres i bigbags á 1000 kg., og derfor er der altid inkluderet fri fragt i prisen, når du bestiller granit i bigbags fra BAUHAUS. Der gælder en række bestemte betingelser, når du skal have leveret granit til din adresse, fordi de store lastbiler kræver nogle særlige forhold, før det kan lade sige gøre at læsse de tunge bigbags af. Du kan finde ud af mere om leveringsbetingelserne, hvis du klikker ind på de enkelte produkter her i kategorien. Skal du kun bruge en lille mængde granit til f.eks. blomsterbedet, så kan du også bestille granitskærverne i portioner á 20 kg.

Ønsker du at se de forskellige farver af granit inden du bestiller til hele gårdspladsen, så er du selvfølgelig altid velkommen til at besøge et af de mange BAUHAUS-varehuse rundt omkring i landet. Her kan du også få kompetent rådgivning og vejledning til dit projekt, så du er helt sikker på, du træffer det rigtige valg med en løsning, der vil holde i mange, mange år ud i fremtiden.

Skal du have anlagt ny gårdsplads, terrasse eller indkørsel – eller er det tid til et nyt læs granit ovenpå den gamle? Så kan du se meget mere her i vores udvalg, hvor du altid kan bestille dine favoritprodukter online.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.