Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Granitskærver

(14)
Skal du have anlagt ny gårdsplads, terrasse eller indkørsel – eller er det tid til et nyt læs granit ovenpå den gamle? Så kan du se meget mere her i vores udvalg, hvor du altid nemt og hurtigt kan bestille dine favoritprodukter online. Granitsk..

Viser 14 produkter

Granitskærver

Skal du have anlagt ny gårdsplads, terrasse eller indkørsel – eller er det tid til et nyt læs granit ovenpå den gamle? Så kan du se meget mere her i vores udvalg, hvor du altid nemt og hurtigt kan bestille dine favoritprodukter online.
 
Granitskærver giver en flot og dekorativ fremtoning af din have, og som tilmed er en billigere løsning end fliser og belægningssten. Derudover er granitskærver ligetil at lægge, og du behøver ikke at være nervøs for at skride i granitskærverne.
  
Hos BAUHAUS finder du granitskærver, der giver et godt sammenspil af farver i din have, og som en ekstra fordel er granitskærver en god løsning mod ukrudt, og de kan dræne vandet, så du undgår vandpytter.


Granitskærver til belægning af stier, indkørsler eller havebede

Granitskærvernes kantede form betyder, at de - i modsætning til almindeligt grus - vil kile sig sammen og derved danne et mere stabilt underlag. Det er især en fordel, hvis du er på udkig efter en ny type belægning til indkørslen, og så kan du med fordel læse vores guide til indkørslen her.
 
De forskellige typer af granit, du finder her på siden, er selvfølgelig 100% naturmateriale, som ikke er blevet yderligere bearbejdet. Det betyder også, at granitten vil ændre farvenuance alt efter, om det er vådt eller tørt. Når det har regnet, vil du derfor opleve, at granitten får en mørkere farve, end når det har været tørvejr.
 
Hos BAUHAUS forhandler vi granitskærver i farverne grå, hvid, rød og sort, så du har mulighed for at vælge lige præcis den farve, der passer bedst til netop dit formål. Se eksempelvis de populære granitskærver i rødmix i størrelsen 8/12 mm, som kan anvendes til at give en solidt, fast underlag til bl.a. terrasser eller gårdspladser.
 
Denne type granit er desuden velegnet til at give et unikt underlag i havens bede, fordi det i høj grad er med til at tilføre et rustikt og flot udtryk. BAUHAUS anbefaler vi at lægge fiberdug under granitskærverne, så du undgår uønsket ukrudt mellem planterne i bedet. Derudover er det nødvendigt at rive skærverne, så de ikke sætter sig for meget.

Hvilken størrelse granitskærver skal jeg vælge?

Granit er et utroligt holdbart materiale med mange stærke egenskaber, som giver flere fordele uanset, hvor du ønsker at anvende det. Granitskærverne findes i forskellige størrelser fra 8/11 mm op til 11/16 mm, som alt afhængigt af dine præferencer og granittens formål kan leveres i forskellige farver.
 
Typisk er det en god idé at anvende de lidt større granitskærver på 11/16 mm ved indkørsler og stier. På den måde undgår du, at skærverne sætter sig fast i sko og dæk. De mindre granitskærver på 8/11 mm passer godt til havebede og blomsterkrukker.
 
Valget af granitskærver afhænger også af, hvilken fremtoning du vil have, da store skærver giver et mere rustikt udtryk i forhold til de mindre skærver, der er mere fine.
 
BAUHAUS har et udvalg af granitskræver i forskellige størrelser til forskellige formål og projekter - det er bare op til dig at bestemme, hvad du har brug for. Hvis du skal bruge store mængder, så hjælper vi med leveringen af big bags. Se vores udvalg af big bags her.


Få dine granitskærver fra BAUHAUS leveret til døren

Granitskærverne kan leveres i big bags á 1000 kg, og derfor er der altid inkluderet fri fragt i prisen, når du bestiller granitskærver i big bags fra BAUHAUS. Der gælder en række bestemte betingelser, når du skal have leveret granitskærver til din adresse, fordi de store lastbiler kræver nogle særlige forhold, før det kan lade sige gøre at læsse de tunge big bags af.
  
Du kan finde ud af mere om leveringsbetingelserne, hvis du klikker ind på de enkelte produkter her i kategorien. Skal du kun bruge en lille mængde granit til f.eks. blomsterbedet, så kan du også bestille granitskærverne i portioner á 20 kg. Her har du mulighed for at gøre brug af vores Click & Collect, så varen er klar til afhentning i et BAUHAUS byggevarehus nær dig.
 
Ønsker du at se de forskellige farver af granit, inden du bestiller hjem til dig, så er du selvfølgelig altid velkommen til at besøge et af de mange BAUHAUS byggevarehuse rundt omkring i landet. Her kan du også få kompetent rådgivning og vejledning til dit projekt, så du er helt sikker på, at du træffer det rigtige valg med en løsning, der vil holde i mange år ud i fremtiden.
 

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.