Indlæser

IBF 2-lagsbeton

  IBF prioriterer kvalitet og holdbarhed meget højt. Derfor producerer de betonfliser og belægningssten med 2-lagsbeton. Disse fliser og sten støbes med 2 lag; dels en grov beton i bunden og en fin beton i overfladen, som giver en tæt og fin ov..

 

IBF prioriterer kvalitet og holdbarhed meget højt. Derfor producerer de betonfliser og belægningssten med 2-lagsbeton. Disse fliser og sten støbes med 2 lag; dels en grov beton i bunden og en fin beton i overfladen, som giver en tæt og fin overflade. Det resulterer i, at produktet er mindre tilbøjeligt til at fastholde snavs og smuds, og gør flisen/belægningsstenen ekstra stærk, så du får et robust og holdbart produkt til din terrasse, have, sti eller gangareal.

For at opretholde den høje IBF kvalitet, udføres der løbende en omhyggelig kontrol på IBFs laboratorier, således det sikres, at produktstandardens krav overholdes.

 
Derudover er IBF underlagt 3. parts overvågning af Betonvarekontrollen. Derfor kan der med god grund siges, at IBF belægningssten og fliser står for høj kvalitet og holdbarhed.

Du kan få hele løsninger i form af belægningssten med 2-lagsbeton.  Se hele udvalget af 2-lagsbeton her.

IBF har produceret videoen ”IBF fliser 2-Lagsbeton”, som godt visualiserer, hvordan
stenene støbes i to lag. Videoen kan ses nedenfor.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.