Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Indvendigt træ

(88)
Har du brug for træ til indvendigt brug? Så kan vi hos BAUHAUS uden tvivl hjælpe dig. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af indvendigt træ, der kan bruges til mange forskellige byggeprojekter. Vores træ bærer præg af en meget høj kvalitet, hv..

1-32 af 88 produkter

26,95 kr./meter
22,95 kr./meter
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
17,95 kr./meter
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 88 produkter

Indvendigt træ

Har du brug for træ til indvendigt brug? Så kan vi hos BAUHAUS uden tvivl hjælpe dig. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af indvendigt træ, der kan bruges til mange forskellige byggeprojekter. Vores træ bærer præg af en meget høj kvalitet, hvilket sikrer et altid flot udseende og ikke mindst en lang levetid.

Hvis du savner svar på bestemte spørgsmål om produkterne, er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Så skal vi nok hjælpe dig sikkert videre.

Her på siden finder du kun træ til brug indvendigt, så hvis du leder efter udvendigt træ, så finder du vores sortiment her.

 

Anvendelsen af træ indenfor

Træ er et alsidigt byggemateriale, der kan bruges bruges til mange formål, og indvendigt træ har mange gode egenskaber som f.eks. dets vægt og bøjelighed. Derfor er der mange, der vælger indvendigt træ til deres bolig. Andre vælger træ på grund af æstetiske grunde. 

Du kan anvende indvendigt træ på mange måder i din bolig. Det kan være lige fra selve konstruktionen af træ, og hvor hele huset er bygget af træ til huse, der kun har få synlige overflader og facader af træ. 

Hos BAUHAUS kan vi tilbyde et stort udvalg af indvendigt træ på forskellige måder og til mange forskellige formål. Her på siden kan du bl.a. finde: 

  • Brædder
  • Lægter
  • Reglar
  • Seksta
  • Vægbeklædning

 

Derudover har vi også et sortiment af forskellige træsorter, som du kan vælge til dit projekt. Nogle af de typiske danske træsorter er eg, fyr, gran, ask, bøg, lærk, birk, kirsebær og valnød. De forskellige træsorter bliver oftest også anvendt til forskellige byggeprojekter.

Til konstruktion og bjælker bliver der typisk brugt fyr, gran og lærk. Til gulve og møbler bliver der typisk brugt bøg, eg og ask. Derudover bliver birk, kirsebær og valnød på samme måde også oftest brugt til produktionen af møbler.

Træ er et bæredygtigt materiale

Træ lagrer CO2, og af den grund er træ et mere bæredygtigt materiale at bygge med i forhold til f.eks. beton og stål. Samtidig bliver der også udledt mindre CO2, når træ bliver bearbejdet som byggemateriale sammenlignet med andre byggematerialer - og hvis du giver dit træ den rette beskyttelse og vedligeholdelse, så er du sikret, at træet har en lang levetid.

Der kan faktisk spares mange tons af CO2, hvis indvendigt træ oftere blev brugt i de bærende konstruktioner i stedet for beton. Hvis der bliver brugt træ i en bærende konstruktion i etagebyggerier, der er højere end fire etager, er det dog vigtigt at tage højde for brandsikkerheden og have en særlig brandstrategi. 

PEFC og FSC er de to mest kendte certificeringer af træ, og du har måske allerede hørt om dem. Certificeret træ er nemlig din garanti for, at træet er fældet under både lovlige og bæredygtige forhold. Derudover betyder det også, at træet ikke bidrager med at udrydde skovene.

Derfor kan det være fornuftigt at spørge, om træet er certificeret eller ej, når du køber indvendigt træ til dine projekter. BAUHAUS har en FSC-varemærkelicens, og det betyder, at vi er blevet godkendt af FSC Danmark, og at vi er underlagt en årlig kontrol.

Vi har gjort det let for dig at se mærkede produkter i vores sortiment af indvendigt træ, der er mærket med både PEFC og FSC, så du kan træffe et bæredygtigt valg. Dermed er du altid garanteret bæredygtigt træ, når du handler hos BAUHAUS. Du kan læse mere om vores syn på klima, miljø og bæredygtighed her.

Køb dit indvendige træ online hos BAUHAUS

Efter du har fundet det helt rigtige træ til dit byggeprojekt derhjemme, så er det let at bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig hurtigt komme videre med dit projekt. Vi kan levere til både din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect. Du vælger selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har naturligvis også altid mulighed for at komme og besøge os i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se nærmere på vores udvalg af træ til indvendigt brug. Her kan vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med yderligere information og rådgivning samt svare på dine spørgsmål. Så får du nemlig det rette indvendige træ med hjem til dit projekt.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.