Luk

Papiruld isolering hulmur 15 kg 18 pk/palle

Få en lavere varmeregning og større energibesparelse med Papiruld Hulmur, som er specielt udviklet til isolering af inder- og ydervægge, hvor begge er af mursten eller beton - også kaldet tunge ydervægge.

Papiruld Hulmur komprimeres bedre inde i hulrummet og pakker sig derved tættere i revner og sprækker. Det er takket være den justerede længde på de specielle cellulosefibrer, at Papiruld Hulmur er et lettere materiale. Den gode komprimeringsevne gør, at du skal bore færre indblæsningshuller, de kan være mindre og at arbejdet derved går hurtigere.

Papiruld er brandhæmmende og sikkert at bruge i hjemmet. Materialet er imprægneret med salte, der frigiver fugt, hvis de udsættes for høj varme, og en eventuel brand vil ikke kunne sprede sig igennem det.

Isoleringsmaterialet, der er organisk og fugttransporterende, minimerer risikoen for råd og skimmelsvamp. Derudover bidrager det i høj grad til et godt indeklima, hvor temperatur og luftfugtighed reguleres naturligt.

Produktinformation:

  • Indhold: 15 kg pr. pak
  • Antal pakker/palle: 18 stk.
  • Isoleringsareal: 5 m² v/100 mm tykkelse
  • Isoleringsevne: 0,039 W/(mK)
  • Brandklasse: E/F

Bemærk: Der leveres kun i Danmark – ikke til Grønland og Færøerne. Varen leveres med fragtmand til kantsten med fast underlag og i gadeplan. Forudsætningerne for levering er, at varen må stilles på din adresse uden kvittering. Varen leveres på hverdage inden for normal arbejdstid.

Mere information
Varenummer 3862295A
Produkttype Isolering
Varemærke Papiruld
Du anmelder:Papiruld isolering hulmur 15 kg 18 pk/palle
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.