Luk

Papiruld isolering lyd 18 kg 18 pk/palle

Dæmp støjen fra dine naboer med dette papiruld specielt udviklet til lydisolering.

Papiruld Lyd består af en type fiber, som medvirker til at dæmpe trinlyd, stemmer og musik fra overbo og nabo. Papirulden er derfor særligt velegnet til isolering af etageejendomme og boligkomplekser.

Papiruld Lyd reducerer trinlyd-niveauet med 8-10 dB, i forhold til en tom etageadskillelse, og luftlyd-niveauet med 3 dB i forhold til Papiruld Standard i en skillevæg. Det er især de høje frekvenser, som f.eks. tale, børneleg og musik, papirulden effektivt reducerer.

Papiruld er brandhæmmende og sikkert at bruge i hjemmet. Materialet er imprægneret med salte, der frigiver fugt, hvis de udsættes for høj varme, og en eventuel brand vil ikke kunne sprede sig igennem det.

Isoleringsmaterialet, der er organisk og fugttransporterende, minimerer risikoen for råd og skimmelsvamp. Derudover bidrager det i høj grad til et godt indeklima, hvor temperatur og luftfugtighed reguleres naturligt.

Produktinformation:

  • Indhold: 18 kg pr. pak
  • Antal pakker/palle: 18 stk.
  • Isoleringsareal: 2,5 m² v/100 mm tykkelse
  • Isoleringsevne: 0,040 W/(mK) ˜ 40 mW/mK

Bemærk: Der leveres kun i Danmark – ikke til Grønland og Færøerne. Varen leveres med fragtmand til kantsten med fast underlag og i gadeplan. Forudsætningerne for levering er, at varen må stilles på din adresse uden kvittering. Varen leveres på hverdage inden for normal arbejdstid.

 

Mere information
Varenummer 3862298A
Produkttype Isolering
Varemærke Papiruld
Du anmelder:Papiruld isolering lyd 18 kg 18 pk/palle
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.