Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lister (302)

Med lister kan du skjule overgangen fra væg til gulv og fremhæve særlige detaljer. Dermed er de med til at få dit hjem til at hænge sammen som et hele. Du kan vælge mellem en lang række forskellige lister i flere forskellige farver og ma..

1-32 af 302 produkter

36,95 kr./meter
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 302 produkter

Lister

Med lister kan du skjule overgangen fra væg til gulv og fremhæve særlige detaljer. Dermed er de med til at få dit hjem til at hænge sammen som et hele. Du kan vælge mellem en lang række forskellige lister i flere forskellige farver og materialer. Dermed er det nemt for dig at finde de rette. Rul op på siden og gå på jagt i vores store udvalg.

Lister er afgørende for at binde din bolig sammen og give et sammenhængende udtryk. De bruges som regel til at skjule overgangen mellem væggen og gulvet, der ikke altid er så pæn. Derudover kan de også bruges til at fremhæve detaljer som buer og rundinger. Det er særligt i nyere boliger.

Du kan vælge lister i flere forskellige former for materialer og dermed nemt vælge det rette til dit hjem. Når du skal købe lister til badeværelset, bør du altid vælge nogle i et materiale, der ikke bliver påvirket af fugten. Dermed kan listerne være med til at skabe et godt indeklima i din bolig.

Alle vores lister er nemme for dig at sætte op. Dermed kan du hurtigt få ordnet den lille detalje, der er med til at binde rummet sammen.

Tre fordele ved lister:

  • Giver en flot afslutning
  • Nemme at montere
  • Kan skabe et godt indeklima

Lister giver en flot afslutning i din bolig

Både i nye og ældre boliger kan mødet mellem vægge og gulve være svært at få til at se pænt ud. I ældre huse kan både gulve og vægge godt være blevet skæve, hvilket kan give en uens afstand mellem dem. Det kan du dække med en liste.

I nye boliger er problemet ikke så meget overgangen fra gulv til loft, selvom mange også stadig bruger lister der. I stedet kan du bruge lister til at fremhæve detaljer i boligen for eksempel buer, kupler og rundinger.

Montér nemt selv dine lister

Listerne i vores sortiment er skabt, så de er nemme for dig at montere. De er alle i et fleksibelt materiale, så de er nemme at få lagt på plads, og hvis du har brug for at korte dem af, kan du også hurtigt gøre det.

Det er altså virkelig nemt for dig selv at sætte listerne op. Det er derfor ikke et stort arbejde, der kommer til at tage lang tid for dig. Dermed kan du nemt selv skifte en liste ud eller skabe den sidste finish i din bolig, som du ønsker.

Lister kan være med til at skabe et sundt indeklima

I mange rum i boligen behøver du udelukkende at tænke over, hvilket udseende du ønsker, at dine lister skal have. Men når du skal sætte lister op ude på badeværelset, er det vigtigt, at du tænker dig om en ekstra gang. På badeværelset er der nemlig et langt fugtigere miljø, hvilket selvfølgelig også påvirker listerne.

Ved at vælge lister i plast kan du sikre et sundt indeklima på badeværelset. Listerne bliver nemlig ikke påvirkede af fugten. Det betyder både, at de kan holde i meget længere tid, og at du ikke behøver at være bekymret for, at listerne rådner.

Selvom du har valgt de rette materialer til badeværelset, er det selvfølgelig stadig en god ide, at du sørger for at fjerne fugten på badeværelset så effektivt som muligt. Det kan du for eksempel gøre med en affugter.

Sådan vælger du de rigtige lister

Først og fremmest bør du tænke over, om du skal have en liste i plast eller træ. Plastlisten egner sig rigtig godt til vådrum, da den ikke bliver påvirket af det fugtige klima derude, men kan også bruges i andre rum. Ofte vil det ikke være muligt for dig at se, om det er en træliste eller en plastliste.

Derudover skal du også overveje, om det skal være en liste, der går langs med gulvet, langs med væggen eller opad væggen. Skal du sætte en liste i et opadgående væghjørne, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger en liste, der passer til det.

Endelig skal du selvfølgelig også tænke over, hvad der vil passe ind i dit hjem. Når du sætter lister op, skal de jo gerne kunne sidde der i mange år, så du ikke skal skifte dem i takt med, at din smag skifter. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvordan du kan opnå det look i dit hjem, som du vil være glad for i længst mulig tid. 

Lister får rummet til at hænge sammen

Normalt vil du selvfølgelig aldrig tænke så meget over dine lister, som de har gjort nu. Men når du netop bruger tid på at vælge de rette, skyldes det, at listerne er en af de små, men vigtige detaljer, der får rummet til at hænge sammen.

Et rum består altid af mange forskellige store og små detaljer. Gulvet, loftet, væggene og møbleringen er oftest de mest synlige, mens listerne ofte ikke er det, du tænker mest over. Får du valgt nogle lister, der ikke passer ordentligt ind i rummet, vil de dog komme til at stikke i øjnene. Derfor kan de rette lister altså få rummet til at hænge sammen på en helt anden måde.

Køb nemt lister i BAUHAUS

Når du har fundet ud af, hvilke former for lister der vil være de rette til din bolig, kan du nemt og hurtigt bestille dem her på siden. Du kan vælge at få dem leveret til din adresse. Det tager typisk 1-4 dage, alt efter hvornår på ugen du bestiller.

Du kan også vælge at bestille på nettet, men efterfølgende afhente listerne i et af vores byggemarkeder. Det kalder vi Click & Collect. Du bestiller altså på nettet og har god tid til at overskue vores store udvalg af lister, når du sidder ved computeren. Når du har bestilt, går der bare tre timer, før vi lægger listerne klar til afhentning i dit valgte byggemarked. Dermed kommer turen herned til at gå meget hurtigt.

Rul op på siden og find nemt den rette form for lister til din bolig.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.