Indlæser

*Ved bestilling - henvend dig venligst i dit nærmeste varehus

Outline Vinduer A/S er en af Danmarks førende producenter af energioptimerede vinduer og døre i træ og træ/alu i 2-lags og 3-lags glas til alle typer boliger. Outline har over 30 års erfaring med vinduesproduktion, og alle produkter er baseret på dansk kvalitetshåndværk, designet og fremstillet i Farsø.

Outline skræddersyer vinduer og døre efter dine ønsker og behov og leverer kvalitet til tiden. Du har mulighed for at bestille Standard levering (3-4 uger), Hurtig levering (2 uger), og skal det gå rigtigt stærkt, kan du få leveret dine Outline vinduer på bare 4 dage*

Outline Vinduer leverer alle vinduer og døre med standard indbrudsikring uden at det koster ekstra. Læs mere om sikringsmuligheder her.

Besøg dit nærmeste varehus og få mere inspiration eller se Outlines katalog.

Få markedets bedste isoleringsevne med Outline Daylight

Kontrolopmåling & Montage

Du kan få opmålt dine vinduer af BAUHAUS Montageservice for kun 1.699,- inkl. moms. 
Hvis du vælger at få Montageservice til at opmåle dine vinduer, påtager Montageservice sig det fulde ansvar for målene, samt sørger for at få sendt dem til varehuset for bestilling. 
Hvis du vælger at tilkøbe montering af dine vinduer, fratrækkes omkostningen for opmålingen selvfølgelig på montageordren.

Læs mere om BAUHAUS Montageservice 

 

* Godkendes ordren inden kl. 8.30 på hverdage, leverer Outline 4 arbejdsdage senere. Der er dog visse undtagelser såsom buede, skrå, 2-farvede elementer samt foldedøre. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.