Indlæser

Outline vinduer

Logo

 

 

 

Outline Vinduer A/S er en af Danmarks førende producenter af energioptimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger. Outline har over 30 års erfaring med vinduesproduktion, og alle produkter er baseret på dansk kvalitetshåndværk, designet og fremstillet i Farsø.

Outline skræddersyer vinduer og døre efter dine ønsker og behov og leverer kvalitet til tiden. Du har mulighed for at bestille Standard levering (3-4 uger), Hurtig levering (2 uger), og skal det gå rigtigt stærkt, kan du få leveret dine Outline vinduer på bare 4 dage*

Outline yder en udvidet garanti udover vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år. Med Outline Vinduer får du nemlig 10 års garanti på alle produktserier.

Outline har base i Farsø og er en del af Inwido-koncernen, der er Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre.

Besøg dit nærmeste varehus og få mere inspiration eller se Outlines katalog.

Opmåling & montage

Du kan få opmålt dine vinduer af BAUHAUS Montageservice for kun 1.795,- inkl. moms. 
Hvis du vælger at få Montageservice til at opmåle dine vinduer, påtager Montageservice sig det fulde ansvar for målene, samt sørger for at få sendt dem til varehuset for bestilling. 
Hvis du vælger at tilkøbe montering af dine vinduer, fratrækkes omkostningen for opmålingen selvfølgelig på montageordren.
Læs mere om BAUHAUS Montageservice 

Outline banner

* Godkendes ordren inden kl. 8.30 på hverdage, leverer Outline 4 arbejdsdage senere. Der er dog visse undtagelser såsom buede, skrå, 2-farvede elementer samt foldedøre. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie.