Indlæser

Rationel vinduer & døre

Header Rationel

Få et tilbud på vinduer og døre fra Rationel

Rationel Vinduer har siden 1954 produceret kvalitetsvinduer og døre til det danske marked. I dag bliver der årligt leveret over 350.000 elementer. Vinduerne og dørene er helt i top når det kommer til design, komfort, sikring og energi.

Til renovering eller nybyg af klassisk byggeri som patriciervillaer og murermestervillaer anbefaler vi at vælge produktserierne Rationel FORMA (træ) eller Rationel FORMAPLUS (træ/alu), som har profileret karme og rammer samt de klassiske vindueshaspe. På den måde passer vinduerne til den stil der oprindeligt er tænkt.

Til renovering eller nybyg af moderne byggeri som parcelhuse, rækkehuse og funkisvillaer anbefaler vi at vælge produktserierne Rationel AURA (træ) eller Rationel AURAPLUS (træ/alu). Disse vinduer bliver leveret med det stilrene unikke arkitekttegnet paskvilgreb.

Rationels produkter kan enten fås med 2- eller 3-lags glas. Produkterne med 2-lags glas betegnes BASIC og 3-lags produkterne betegnes PREMIUM.

Sådan modtager du et uforpligtende tilbud på nye Rationel vinduer og døre gennem dit lokale BAUHAUS varehus

  • Tilføj de vinduer og døre du ønsker til ”Mit Tilbud”
  • Vælg den BAUHAUS du ønsker at tilknytte tilbuddet
  • Indenfor 24 timer på hverdage modtager du et uforpligtende tilbud
  • BAUHAUS hjælper gerne med kontrolopmåling og montage

tilbud på rationel

 


Montageservice

OPMÅLING OG MONTAGE

Du kan få opmålt dine vinduer af BAUHAUS Montageservice for kun kr. 1.795,- inkl. moms.

Hvis du vælger at få Montageservice til at opmåle dine vinduer, påtager Montageservice sig det fulde ansvar for målene, samt sørger for at få sendt dem til varehuset for bestilling.

Hvis du vælger at tilkøbe montering af dine vinduer, fratrækkes omkostningen for opmålingen selvfølgelig på montageordren.

Besøg dit lokale varehus for mere information vedr. Montageservice eller læs mere her

 

Rationel vinduer og døre

 

NB: Når tilbuddet på vinduerne er endeligt godkendt, kan købet ikke fortrydes, da vinduerne sættes i produktion strakts efter rettefristen.