Indlæser

Vinduer

Filtrer

28 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Fast/topstyrede vinduer 1
 2. Inddækninger 9
 3. Ovenlysvinduer 8
 4. Tilbehør 8
 5. Topstyrede vinduer 2
Materiale
 1. Aluminium 9
 2. Glasfiber 1
 3. Træ 2
 4. Træ/alu 2
Bredde (mm)
 1. 140 2
 2. 550 5
 3. 588 2
 4. 660 2
 5. 780 6
 6. 988 2
 7. 1188 3
Højde (mm)
 1. 588 2
 2. 780 5
 3. 888 2
 4. 980 1
 5. 1180 4
 6. 1188 3
 7. 1400 5

Alle produkter

 1. Topstyret Vindue Træ/Alu - Genua
  Topstyret Vindue Træ/Alu - Genua
  Fra: 500,00 kr.
  Click & Collect Levering

28 produkter

Her finder du vinduer i mange størrelser og mål

BAUHAUS råder over et varesortiment på mere end 120.000 forskellige varenumre inden for alverdens byggematerialer, værktøj, elartikler, malervarer, isenkram, opbevaringsløsninger, gulvbelægning og meget, meget mere. Derfor forhandler vi naturligvis også vinduer i mange forskellige størrelser og mål, så du kan finde et, der passer perfekt til dit behov. Vinduerne adskiller sig også fra hinanden gennem materialer, som varierer mellem træ eller en kombination mellem træ og aluminium. Dertil kommer muligheden for at vælge imellem modeller, der enten er topstyrede eller modeller, der er udarbejdet som en kombination af fast- og topstyret lukkefunktion.

De topstyrede vinduer er i særlig grad populære, fordi de kan passe ind i stort set alle rum. Den ofte trinløse åbning gør desuden betjeningen af vinduet endnu lettere og mere behageligt. Som standard har de topstyrede vinduer en indbygget ventilationsåbning, hvorfor disse vinduer er meget populære i sove- og stuerum. Ventilationsåbningen bevirker, at du kan lukke og låse vinduet i en bestemt position, så der kan blive ventileret i rummet. De vinduer, der er udviklet som en kombinationsløsning mellem topstyring og fast montering er oftest i to fag, hvoraf det nederste kan åbnes udad.

Kvalitetsprodukter fra de bedste producenter

Hos BAUHAUS går vi meget op i, at vi leverer de allerbedste produkter til vores kunder. Derfor samarbejder vi med en række af markedets bedste producenter, som sikrer, at kvaliteten altid er helt i top. Her i vores udvalg af vinduer vil du blandt andet kunne støde på løsninger fra anerkendte producenter som Genua, Dafa og Fenstro. Mens Genua og Fenstro er velkendte for deres velisolerede vinduer til let montering og installation i alle typer tagmaterialer, så er Dafa i højere grad kendt som byggeriets partner inden for tætning, dæmpning og beskyttelse. Her i sortimentet kommer det til udtryk via deres glas- og børstelister. Børstelisterne anvendes til at tætne vinduer, døre, garageporte eller lignende områder, hvor man ønsker en minimal friktion af hensyn til åbning og lukning. Glaslisterne fra Dafa er ligeledes meget praktiske, da de kan erstatte de mere gammeldags udvendige træbundsglaslister, fordi disse lister er udarbejdet i aluminium og dermed nedsætter risikoen for råd og svamp.

Få hjælp til at vælge det helt rette vindue

Du kan bestille vinduerne online og få dem leveret lige til adressen - du finder de specifikke leveringstider ud for hvert enkelt produkt her i webshoppen. Når din ordre er afsendt fra vores lager, vil du modtage en e-mail med det pågældende Track & Trace-nummer, så du kan følge nøje med i forsendelsen af dit nye vindue. Hvis du vil vide mere om din aktuelle forsendelse kan du læse mere i dybden i vores fragt- og leveringsvilkår. Skulle du have nogle spørgsmål i relation til din bestilling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere i kundeservice, som sidder klar ved telefonerne. Har du brug for yderligere råd eller professionel vejledning, så besøg et af vores mange BAUHAUS-varehuse rundt omkring i landet. Her vil de faglærte medarbejdere kunne rådgive dig om det bedste valg til lige netop dit byggeprojekt.

Bestil dit nye vindue hos BAUHAUS til altid skarpe priser og få en kundeservice i verdensklasse!

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.