Luk
Fri fragt

Genua Carport Cubus LED/Solar sgl. grafitgrå 5,50x3,70 m

Rummelig carport i elegant design med solcelledrevet LED-lys.

Carporten har indbygget LED-lys i stolperne, der på en diskret måde sørger for, at den er godt oplyst. Lyset er sensoraktiveret og får strøm fra den medfølgende solar-pakke.

Solar-pakken indeholder solcellepanel til taget og batteri, så man ikke behøver at trække ledninger til huset. Alternativt kan lyset også tilsluttes husets eltavle, hvis carporten står et sted med begrænset sollys.

Cubus carporten har skjulte, indbyggede tagrender i tagrammen og nedløbsrør i to af benene, der leder regnvand væk. Carportens store størrelse gør, at man kan stige ind og ud af bilen og bruge bagagerummet uden at træde uden for taget, så man kan holde sig tør i regnvejr.

Carporten er lavet af varmgalvaniseret stål med bronzefarvet tag i 12 mm polycarbonatplader. Rammen er pulverlakeret i grafitgrå. De bronzetonede tagplader har en lystransmission på ca. 10 %, og den mørke farve gør, at snavs, alger, pollen og lignende ikke ses gennem taget.

Carporten er nem at installere og kræver ingen vedligeholdelse. Den kan tilpasses med endevæg, sidevægge og redskabsrum (købes separat).

Produktinformation:

  • Mål: 5,50 x 3,70 x 2,40 m (L x B x H)
  • Materiale: varmgalvaniseret stål/polycarbonat
  • Farve: sortgrå (RAL7021)
  • Indbygget soldrevet LED-lys

Bemærk: Ved modtagelse bedes du tjekke emballagen for tegn på transportskader. I tilfælde af skader på varen skal du kontakte BAUHAUS Kundesupport hurtigst muligt.

Mere information
Varenummer 6200577A
Produkttype Carporte
Varemærke Genua
Download yderligere info
Bredde 370 cm
Farve Sortgrå
Højde 240 cm
Længde 550 cm
Materiale Galvaniseret stål
Serie Cubus
Du anmelder:Genua Carport Cubus LED/Solar sgl. grafitgrå 5,50x3,70 m

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.