Indlæser

Biohort minigarage 2,5 m²

0,00 kr

Fra 8 39900

Køb på webshop

Bestillingsvare: Denne vare bliver normalt afsendt indenfor ca. 4 uger.

Click & Collect

Produktbeskrivelse

Biohort minigarage 2,5 m²

Biohort er kendt for at producere redskabsrum af høj kvalitet med et moderne udtryk, et design der holder i mange år fremover, og som ikke kræver vedligeholdelse. Denne minigarage er ingen undtagelse.

Minigarage er et praktisk opbevaringsrum, der optager lidt plads, men har en stor anvendelsesbredde.

Minigaragen har plads til opbevaring af to cykler og kan også anvendes til opbevaring af værktøj, haveredskaber, havemaskiner, havemøbler eller børnenes legetøj.

Garagen er fremstillet i varmgalvaniseret stål med pulverlakeret og polyamidcoated overflade og fås i enten sølvmetallic eller mørkegrå metallic. Skruer og hængsler i rustfri stål af høj kvalitet medfølger ved levering.

En hydraulisk dørpumper sikrer en kontrolleret lukning af døren, og minigaragen er 100 % regntæt. Cylinderlåsen med vridegreb giver god sikkerhed og beskytter mod ubudne gæster. Og en integreret, usynlig ventilation sikrer god ventilering af de opbevarede produkter.

Det enkle og stilrene design giver desuden en luksuriøs fornemmelse i udemiljøet, uanset om minigaragen placeres i haven eller langs husmuren.

Tilbehør, der kan tilkøbes

Det er muligt at tilkøbe forskellige ekstraudstyr, der giver ekstra gode opbevaringsmuligheder i minigaragen. Der kan tilkøbes gulvramme, reolsystem, gulvpaneler samt hængeskinne til opbevaring af cykler.

Gulvramme

Gulvrammen giver en god stabilitet i skuret, også når det monteres uden fundament på et ujævnt underlag, eksempelvis på græsplænen. Rammen leveres inkl. jordankre, der giver sikkerhed i blæsevejr. Gulvrammen er fremstillet i aluminium.

Gulvpanel

Gulvpanelerne er ligeledes fremstillet i aluminium og har et riflet design, der både er elegant og funktionelt. Montering af gulvpaneler forudsætter, at Minigaragen er monteret med gulvramme.

Reolsystem

Reolsystemet består af to galvaniserede stålhylder og leveres inkl. førerskinne. Reolsystemet er justerbart i højden og tåler en maksimal belastning på 15 kg. pr hylde. Reolerne gør det nemt at opbevare eksempelvis værktøj eller legetøj i skuret.

Hængeskinne til cykel

Hængeskinnen til cykler er udtrækkelig og udstyret med førerskinne. Hængeskinnen giver en nem ind- og udkørsel af cykler i skuret og sikrer, at cyklen altid står stabilt.

 Produktinformation:

Minigarage:

Farve

Sølvmetallic

Mørkegrå metallic

Materiale Varmgalvaniseret stål med polyamidcoatet overflade
Areal ca. 2,5 m²
Udvendige mål 122 x 203 x 145 cm (B x D x H)
Indvendige mål 117 x 195 x 137 cm (B x D x H)

Gulvramme:

Materiale Aluminium                                        

Gulvpanel:

Materiale Aluminium                                           
Overflade Riflet

Reolsystem:

Materiale Galvaniseret stål   
Hyldemål 150 x 43 x 5 cm (L x B x T)                             
Belastning Maks. 15 kg pr. hylde
Antal hylder 2 stk.

Hængeskinne til cykel:

Plads til cykler        

1 stk.                                                                                                          

Varemærke Biohort
Navn Biohort minigarage 2,5 m²
Varenummer PC680039