Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Foldedøre

(26)
En foldedør skaber en god sammenhæng mellem din boligs inde- og udeliv. Uanset om døren er åben eller lukket, så får du et stort lysindfald, og du kan åbne døren, så du kan bringe naturen indenfor. Med en foldedør i glas bliver din terrasse k..

Viser 26 produkter

Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect

Viser 26 produkter

Foldedøre

En foldedør skaber en god sammenhæng mellem din boligs inde- og udeliv. Uanset om døren er åben eller lukket, så får du et stort lysindfald, og du kan åbne døren, så du kan bringe naturen indenfor.

Med en foldedør i glas bliver din terrasse kombineret sammen med din stue og skaber ét stort integreret rum. Den giver dig mulighed for at forlænge sommeren og lade lyset og naturen komme direkte ind i din bolig hele året rundt. Udover lysindfaldet, giver en foldedør også mulighed for at åbne op og skabe sammenhæng mellem eksempelvis en stue og terrasse.

Foldedørens funktion kommer til sin fulde ret, når den benyttes som terrassedør - idet døren kører på en skinne og kan foldes sammen. Det giver en vis fleksibilitet – både til hverdag, og når stuen er fuld af gæster. Husk dog på, at en korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Se også vores samlede udvalg af døre hos BAUHAUS her.

Foldedøre kan give et flot æstetisk udtryk til din bolig

En foldedør giver ikke bare et flot udtryk. Den er også en praktisk løsning, der kan give et rum et fantastisk lysindfald. Den perfekte foldedør består af en funktionel konstruktion og et smart design. Dertil bidrager foldedøre også med masser af personlighed til din bolig som helhed.

Foldedøren giver et flot og frit lysindfald, og dobbelttætningen mellem rammerne sørger for, at døren er tæt hele året rundt. En foldedør er et godt valg, hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken form, funktion eller frihed. Leder du efter en foldedør fra et bestemt varemærke? Så kan du eksempelvis se vores foldedøre fra MARLEY her.

Foldedøren gør det nemt at udvide din bolig - når du gør din terrasse eller altan til en del af din stue, køkken eller værelse. Du kan nøjes med kun at åbne den ene side - eller begge sider og dermed styre hvor meget du åbner op for. Foldedøren er utroligt nem at betjene.

 

Hvilket materiale skal du vælge til din foldedør?

 • Træ/aluminium: Træ/aluminiumfoldedøre kræver stort set ingen vedligeholdelse – udover at smøre hængslerne. Foldedøren er beklædt med aluminium udvendigt, som giver beskyttelse for regn og sol. Det udvendige aluminium er designet til at passe sammen med vinduerne og den typiske danske arkitektur. Selve overfladen på foldedøren er ofte lavet, således den ikke er alt for blank og derfor passer godt til det look, som døre i træ normalt vil have.
 • Trædøre: Foldedøre i træ passer godt ind i en klassisk stil i ældre boliger, stråtækte huse eller patriciervillaer. Træ kræver dog lidt mere vedligeholdelse, da dørene gerne skal males en gang imellem. En grundig overfladebehandling til dine trædøre kan være fornuftigt, så de kan modstå vejr og vind i lang tid fremover.

Hvordan vedligeholdes en foldedør?

Afhængig af orientering og placering vil der komme snavs på den udvendige ramme samt karmfladerne. Du bør rengøre dine foldedøre med passende mellemrum, og det kan foretages normalt i forbindelse med vinduespudsning, hvor du vasker ramme- og karmfladerne med vand tilsat almindeligt rengøringsmiddel. Efterfølgende tørrer du flader og kanter af. Alle udvendige metaldele skal rengøres jævnligt.

En gang om året bør du ligeledes lave en smøring af alle bevægelige dele ved hængsler og lukke- og låsebeslag. Rene metalforbindelser kan du smøre med olie, som du påfører med oliekande, injektionssprøjte eller fra spraydåse med tyndt rør. Ved bevægelige forbindelser mellem metal og kunststof kan du smøre med stearin eller et specielt glidemiddel. Disse forbindelser er ved glideskinnerne, og det er vigtigt for funktionen, at der også sikres renholdelse af skinnernes glideflader.

Køb dine foldedøre online hos BAUHAUS

Når du har fundet en foldedør, der passer til dine behov, så kan du nemt og hurtigt bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få en god sammenhæng mellem inde- og udelivet derhjemme. Vi leverer til din egen adresse eller til et af vores BAUHAUS byggevarehuse i nærheden af dig via vores Click & Collect service.

Hvis du vil se nærmere på vores udvalg af foldedøre, så kan du komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her kan vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den helt rette foldedør med hjem.

 

FAQ:

 1. Hvordan installerer man en foldedør?
  Systemerne i foldedøre kan være lidt forskellige, så der kan være visse forskelle i installationen. Foldedøren placeres i en allerede færdig døråbning. Der er strenge krav til døråbningens geometri - den skal være strengt lodret og stramt vandret uden afvigelser. Under installationen er det nødvendigt at kontrollere at installationen er korrekt lodret. Selv de mindste afvigelser kan føre til fastklemning af systemet.
 2. Fordele og ulemper ved en foldedør?
  En foldedør skaber en god sammenhæng mellem din boligs inde- og udeliv. En foldedør giver ikke bare et flot udtryk. Den er også en praktisk løsning, der kan give et rum et fantastisk lysindfald. Den perfekte foldedør består af en funktionel konstruktion og et smart design. Det er god også nødvendigt, at du sørger for en ordentlig vedligeholdelse af foldedøren.
 3. Hvordan vedligeholder jeg min foldedør?
  Du bør rengøre dine foldedøre med passende mellemrum, og det kan foretages normalt i forbindelse med vinduespudsning, hvor du vasker ramme- og karmfladerne med vand tilsat almindeligt rengøringsmiddel. Efterfølgende tørrer du flader og kanter af. Alle udvendige metaldele skal rengøres jævnligt. En gang om året bør du ligeledes lave en smøring af alle bevægelige dele ved hængsler og lukke- og låsebeslag.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.