Indlæser

Bordplader

(170)
Bordplader  Nye bordplader i køkkenet kan få køkkenet til at skifte karakter. En ny massiv bordplade eller en bordplade i laminat vil give et frisk pust, og få dit køkken til at se indbydende og eksklusivt ud. Vælg mellem laminatbordplader og bo..

1-32 af 170 produkter

Levering
Click & Collect
2.519,75 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
1.869,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
2.519,75 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Special Price 579,95 kr. Regular Price 609,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
3.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
2.299,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
2.699,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.819,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
2.199,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
4.699,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.819,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.599,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 170 produkter

Bordplader 

Nye bordplader i køkkenet kan få køkkenet til at skifte karakter. En ny massiv bordplade eller en bordplade i laminat vil give et frisk pust, og få dit køkken til at se indbydende og eksklusivt ud. Vælg mellem laminatbordplader og bordplader i træ efter mål, og bestil online hos BAUHAUS.

I BAUHAUS har vi et professionelt savværk, der kan tilskære dine bordplader efter dine mål. På den måde får du præcise snit og flotte samlinger.

Pålægning af nye bordplader er ikke svært, og er derfor en oplagt gør det selv opgave. Ved vasken skal du have af- og genmonteret vandhanen, men i langt de fleste tilfælde vil der være Ballofixer på rørene, så du let selv kan lukke for vandet.

Tre fordele ved nye bordplader efter mål:

  • Skift de gamle og slidte bordplader ud, og få en flot plade i køkkenet
  • Du behøver ikke specialværktøj til tilskæring af pladen – Det klarer vi
  • Oplagt gør det selv opgave der kun kræver lidt snilde og øje for finish

Hvilken bordplade skal jeg vælge?

Du bør nøje overveje hvilket materiale, du vil bestille din nye bordplade i. Med den rette vedligeholdelse holder en bordplade i mange år, og derfor er det rette valg vigtigt. Bordpladen skal passe til køkkenelementerne, men også til den øvrige indretning i boligen.

De fleste bordplader er fremstillet i træ eller laminat. Bordplader i træ kræver en smule mere vedligeholdelse, mens laminatbordplader stort set er vedligeholdelsesfri.

Massive træbordplader efter mål

En massiv træbordplade er superflot og en meget elegant løsning, der passer til de fleste køkkener. Når du køber bordplader i træ efter mål, er pladerne lige til at lægge på dine køkkenskabe. Derfor har du ikke brug for specialværktøj. Du skal dog bruge en skruemaskine til fastgørelse af pladerne, og en elektrisk stiksav til udskæring af huller til vask og kogeplade.

Hvilken træsort?

De fleste massive træbordplader bliver fremstillet i de flotte nordiske træsorter som vi kender og elsker. Alle de træsorter vi fører, egner sig alle til godt til køkkenbordplader, og valget beror derfor mest på din personlige smag og stil.

Bordplader i eg er en klassiker, som nærmest er tidløs, og aldrig bliver umoderne. En egetræsplade er hårdfør og med en smule vedligeholdelse, har du en flot bordplade i årevis. En eg-bordplade er ofte oliebehandlet med naturolie eller hvidolie – alt efter smag.

En ask-bordplade er en anden meget populær træsort der, ligesom eg, er en hård træsort. Ask-pladen kan også behandles med forskellige træolier, så den får det ønskede udseende.

En træsort som er forholdsvis ny, men som på kort tid har opnået stor popularitet er bambus. En bambus bordplade har et særlig spil i åretegningen, og giver derfor et specielt look. Bambus er et særdeles hårdt materiale, og kan derfor holde til en del stød og slag.

Behandling af massive bordplader

Hos Bauhaus har vi flere muligheder for at finde en olie, med en farve der passer til dit temperament. Hvis du ønsker at træet skal beholde sit naturlige udseende, kan du vælge den traditionelle klare naturolie. Du skal dog være opmærksom på, at olien giver træet et mørkere look, og at alt træ med tiden påvirkes af sollys, og antager en mørkere glød.

Med den rette olie kan du f.eks. gøre pladen mørkere, så den kommer til at ligne en teak bordplade eller en nyatoh bordplade. Hvis du ønsker en hvid bordplade, kan de fleste træsorter lysnes med en passende hvidolie.

Husk altid at behandle bordpladen inden montering. For at beskytte bedst muligt mod fugt, og forhindre at bordpladen vrider sig, er det meget vigtigt at pladen behandles grundigt på begge sider.

Se de forskellige muligheder for oliebehandling her.

Laminat og linoleum til bordplade

Hvis du ikke bryder dig om massivt træ, eller ønsker at slippe for vedligeholdelse, så er en bordplade i laminat det rette valg.

Laminatbordplader kræver ingen særlig vedligeholdelse, og skal blot vaskes af efter behov. Vælg mellem laminater i alverdens farver og mønstre. Hvis du godt kan lide træstrukturen, men ønsker en plade, der er let at holde, så findes laminat også i mange forskellige træfarver

Linoleum til bordplade, væghængte borde, hylder m.m. er blevet meget populær, og anvendes i stort omfang til skriveborde samt spiseborde og sofaborde. Linoleum er et naturligt linolieprodukt, og et materiale der aldrig går af mode.

Linoleum har en lækker blød overflade, som er behagelig at røre ved og let at holde.

Tilbehør til bordplader som du skal huske at få med

Som nævnt er monteringen af nye bordplader ikke nogen krævende opgave. Derfor har du heller ikke behov for meget tilbehør. Men alligevel er der ting, du skal overveje at bestille samtidig med bordpladen – Det vil være ærgerligt at mangle noget under montagen:

  • Hulkehllister – Giver en flot afslutning og dækning af samlingen mellem bordplade og væg
  • Silikonefuge – Til fugning mellem bordplade og væg for at beskytte mod fugt og vand
  • Kantbånd til laminat – Hvis der skal tilskæres, skal du bruge kantbånd i samme farve som pladen
  • Samlebeslag – Bruges til hjørnesamlinger, så pladen holdes tæt sammen
  • Dampspærre - Til beskyttelse af bordpladen ved opvaskemaskine
  • Finishbox – Indeholder beslag, skruer m.m. til monteringen

Køb bordplader til køkken og hylder hos BAUHAUS

Køb dine bordplader og tilbehør i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Vi hjælper gerne med at tilskære pladerne efter dine mål, så de er klar til montering.

Her på siden kan du se hele vores store udvalg af bordplader, hylder og planker i forskellige materialer og mål. Kig forbi og se din bordplade eller bestil nu, hvis du allerede har besluttet dig. Bestil bordplader online hos BAUHAUS.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.