Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Laminatbordplader

(61)
Er du på udkig efter en bordplade, der er praktisk, nem at vedligeholde og forholdsvis billig? Så er en laminatbordplade det rette valg for dig. Du kan få laminatbordplader i mange forskellige varianter med forskellige størrelser og farver, så..

1-32 af 61 produkter

Special Price 579,95 kr. Regular Price 609,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 579,95 kr. Regular Price 609,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 579,95 kr. Regular Price 609,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
3.549,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 61 produkter

Laminatbordplader 

Er du på udkig efter en bordplade, der er praktisk, nem at vedligeholde og forholdsvis billig? Så er en laminatbordplade det rette valg for dig. Du kan få laminatbordplader i mange forskellige varianter med forskellige størrelser og farver, så du kan nok finde en, der passer til din stil og dine behov.

I de senere år er laminatbordplader blevet udbredte i mange danske hjem til køkkenet, badeværelset og bryggerset. Årsagen til dette skyldes blandt andet bordpladens praktiske egenskaber og dens nemme vedligeholdelse. Dertil er laminat et stærkt og holdbart materiale, hvilket er oplagt for en masse familier. Det betyder også, at de er modstandsdygtige over for pletter, og de er fugtbestandige.

Hos BAUHAUS finder du et bredt sortiment af forskellige slags laminatbordplader i alverdens farver, mønstre og tykkelser. Gå på opdagelse i vores udvalg her, og find en bordplade, som du synes godt om.

Du kan også se vores samlede udvalg af bordplader her.

Vælg mellem flere tykkelser

Laminatbordplader er opbygget af flere lag. Overfladen består af et tyndt lag melamin, og herunder er dekorpapiret, hvor bordpladens udseende er trykt på. Under dekorpapiret findes omkring 7-8 lag laminatpapir. Det bliver til en samlet tykkelse på minimum 0,8 millimeter.

Hertil bliver laminaten limet på en spånplade af renset genbrugstræ, og under denne spånplade bliver der limet et afspændingspapir fast, der giver beskyttelse mod fugt, spændinger og skævheder. Ofte er der lidt struktur på almindelig laminat.

Du kan vælge mellem laminatbord i flere tykkelser. Tykkelsen på bordpladen bidrager med at give et bestemt udtryk til både køkken og badeværelse. Du kan blandt andet finde laminatbordplader i disse tykkelser:

 • 12,5 millimeter
 • 28 millimeter
 • 38 millimeter

Når du vælger tykkelsen på laminatbordpladen, så kan det være fornuftigt også at tænke på de andre elementer i eksempelvis køkkenet eller badeværelset. Hvis din laminatbordplade har samme tykkelse som de andre elementer, kan det give et mere gennemført udtryk i hjemmet. Men hvis du foretrækker at skabe kontraster mellem de forskellige elementer, så kan du også vælge en tykkere laminatbordplade.

Fordele ved en laminatbordplade

Hvis du vælger en laminatbordplade kan du få glæde af en funktionel og slidstærk overflade. Men der er flere fordele ved at vælge bordplader i laminat. Udover de mange forskellige farver og stilarter kan du også vælge mellem forskellige kantlister, der passer til enhver bordplade.

Laminat er et materiale, der er prisvenligt, og dermed er det også et ideelt valg for mange, da du ikke behøver at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller stilen. Rengøringen og vedligeholdelsen af laminatbordplader er også særdeles nemt. En almindelig og daglig rengøring er nok til at holde dine laminatbordplader pæne og rene.

Hvis du foretrækker nogle andre bordplader, så kan vi også tilbyde et udvalg af træbordplader.

Rengøring og vedligeholdelse af laminatbordplader

Det er nemt og hurtigt at rengøre din laminatbordplade. Du kan blot tørre bordet af med varmt vand og en opvredet klud som den daglige rengøring. Almindelige rengøringsmidler er vejen frem, og du kan nøjes med at bruge ganske almindeligt universalrengøringsmiddel.

Hvis bordpladen er meget fedtet med nogle vanskelige pletter kan du bruge en 1:1 opløsning af vand og klorin. Det er generelt ikke godt for laminatbordplader at bruge stærke syrer og baser eller slibende rengøringsmidler. Se vores udvalg af sæbe og rengøringsmidler her.

Laminatbordplader har også en nem vedligeholdelse. Faktisk behøver de nærmest ikke nogen speciel pleje, og de er næsten vedligeholdelsesfrie. Du bør dog være opmærksom på, at pletter fra meget farvende mad eller lignende bør fjernes med det samme, for det kan misfarve laminaten.

Dertil kan laminatbordplader typisk holde til moderat varme, men brug gerne bordskånere. Laminatbordplader er ikke ridsefaste, så derfor anbefaler vi også, at du benytter et skærebræt.

Køb din laminatbordplade online hos BAUHAUS

Har du fundet en laminatbordplade, der passer til din bolig? Så er det nemt og hurtigt at bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få glæde af en slidstærk og holdbar bordplade. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig via vores Click & Collect.

Ellers kan du også altid besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se nærmere på vores sortiment af laminatbordplader. Vores medarbejdere kan give dig yderligere information, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den rette laminatbordplade med hjem.

 

FAQ:

 1. Hvad er en laminatbordplade?
  En laminatbordplade er en bordplade, der består af flere lag papir og lim, og som bliver presset sammen under et højt tryk. Laminatbordplader er holdbare, slidstærke og billigere end andre materialer. Du kan få laminatbordplader i forskellige størrelser, tykkelser, farver og mønstre. Du kan også kombinere bordkanten med en kant af træ eller aluminium.
 2. Hvad er fordelene ved en laminatbordplade?
  Der er mange fordele ved at vælge en laminatbordplade. Først og fremmest er laminat et meget prisvenligt materiale, så hvis du ikke ønsker at bruge mange penge på en bordplade, er dette et godt valg. Laminatbordplader er også meget robuste og slidstærke. Dertil er laminatbordplader nemme at vedligeholde, og de kræver næsten ingen vedligeholdelse.
 3. Hvad er ulemperne ved en laminatbordplade?
  Vælger du en laminatbordplade, så er der flere faktorer, du skal være opmærksom på. Hvis der kommer en skade på din laminatbordplade, så kan den ikke blive udbedret. Dertil kan du heller ikke sætte ting på bordet, der er varmere end 180 grader. Laminatbordplader er en billig bordplade, og derfor er der heller ikke kræset for detaljerne på samme måde.
 4. Hvordan monterer man vask i en laminatbordplade?
  Hvis du skal montere en ny vask i din laminatbordplade, er det vigtigt, at bordpladen først og fremmest er ren og uden snavs. Er der stadig snavs på bordpladen under monteringen, kan montagelimen ikke sidde ordentlig fast, hvilket kan betyde en dårlig montering. Sørg dermed for, at laminatbordpladen er rengjort ordentligt inden monteringen af vasken.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.