Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Loftplader

(141)
Hos BAUHAUS har vi et stort og flot udvalg af loftplader. Du finder loftplader i mange forskellige afskygninger, så der er højst sandsynligt også noget for dig. Du kan også få en masse tilbehør til loftpladerne - for eksempel skruer og EcoFoil..

1-32 af 141 produkter

Montageservice
209,95 kr./m²
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
299,95 kr./m²
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
209,95 kr./m²
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
259,95 kr./m²
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
209,95 kr./m²
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 141 produkter

Loftplader

Hos BAUHAUS har vi et stort og flot udvalg af loftplader. Du finder loftplader i mange forskellige afskygninger, så der er højst sandsynligt også noget for dig. Du kan også få en masse tilbehør til loftpladerne - for eksempel skruer og EcoFoil dampspærre. Se også vores samlede udvalg af forskellige plader her.

Har du brug for rådgivning, er der altid en medarbejder, som er klar til at hjælpe dig. Du kontakter os ved at ringe, skrive en e-mail eller besøge dit lokale BAUHAUS byggevarehus.

Synes du, at det er ved at være på tide med en makeover derhjemme? Så kan helt nye loftplader være en nem løsning for dig. Nogle nye loftplader i en lysere farve kan åbne hele boligen op og dermed give fornyet inspiration til boligindretningen.

Hos BAUHAUS kan vi tilbyde loftplader for enhver smag, og du finder også loftplader i træbeton, der er kendt for dets lyddæmpende egenskaber. Hvis du er mere interesseret i en nostalgisk stil, så kan du med fordel vælge malede rustikbrædder med et roligt udtryk, og som passer til rigtig mange hjem.

Hvad skal du overveje, inden du vælger loftplader?

Inden du vælger en bestemt type loftplade, er der flere faktorer, du bør tage stilling til, for dit valg kan nemlig variere afhængigt af eksempelvis disse overvejelser:

 • Hvor meget vedligeholdelse og rengøring kræver loftpladerne?
 • Passer loftpladerne med din øvrige byggestil i boligen?
 • Bidrager loftpladerne til en god akustisk og et sundt indeklima?
 • Er loftpladerne brandsikre?

Udover disse overvejelser så er selve materialet også afgørende. Hvis du gerne vil have loftplader med støjreducerende egenskaber, så kan det være fornuftigt at vælge loftplader lavet af trælameller eller træbeton i stedet for gips.

Ligeledes er det også en god idé at tænke over, hvilken farve loftet skal have. En lys farve kan få rummet til at virke større, hvorimod en naturlig, gylden træfarve kan bidrage med at skabe en varm og hyggelig stemning. Materialer som træ og gips kan males, så du kan give dem netop den nuance, som du ønsker. Endelig kan det også være fornuftigt at vælge et materiale med en rengøringsvenlig overflade.

Find akustikplader i vores sortiment

Du kan sagtens forbedre akustikken i et værelse takket være et lyddæmpende loft. De enkelte loftplader er nemlig fremstillet, så de fungerer som en lyddæmpende plade. Dette er både en effektiv og nem løsning til en forbedret akustik. En god akustik er meget vigtigt for et godt indeklima, der kan give velvære og en behagelige oplevelse.

Du kan vælge at montere lyddæmpende plader under byggeri eller renovering af din bolig. Men du kan også sagtens montere pladerne efter, hvis du oplever dårlig akustik i et eller flere rum i boligen.

Typisk er akustikplader en træbetonplade, der bliver fremstillet med cement som bindemiddel. Takket være deres gode absorberende egenskaber, så er disse plader oplagte til større rum. Det kan både være derhjemme i din private bolig. Men det kan også være på eksempelvis kontorer og sportshaller.

Dertil har mange af akustikpladerne også gode fugttekniske egenskaber. Og ligeledes har mange af pladerne en brandhæmmende effekt, idet træet i pladen er omgivet af cement.

Loftplader til loftrum og vådrum
Leder du efter loftplader til loftrum, så er det vigtigt, at pladerne kan tåle fugt, for ellers risikerer du nemlig, at der trænger vand ind bag loftet og forårsager fugtskader. Vi anbefaler, at du til vådrum anvender vådrumsgipsplader eller Troldtekt plader i træbeton.

Hvis du har planer om at male pladerne, så er det også vigtigt, at du bruger de korrekte maleudstyr - eksempelvis vådrumsspartelmasse, vådrumslim og vådrumsmaling. Helt almindelig maling er nemlig ikke egnet til dette formål.

Køb dine loftplader online hos BAUHAUS

Når du har fundet de rette loftplader, så er det let og ligetil at bestille dem direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig komme i gang med dit projekt derhjemme. Vi leverer til både din egen adresse eller til dit lokale BAUHAUS byggevarehus med vores Click & Collect service. Du bestemmer, hvad der nemmest for dig.

Du kan også altid komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du vil se nærmere på vores udvalg af loftplader. Vores erfarne medarbejdere kan give dig yderligere information om produkterne, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få de helt rette loftplader med hjem.

 

FAQ:

 1. Er det svært at hænge loftplader op? 
  Det er ikke alle loftplader, der er lige nemme at hænge op. Nogle lofter kan du selv klare, men ved andre lofter er det bedst at lade en professionel håndværker ordne det. Typisk er gipslofter og lofter af trælister eller brædder lettere at montere selv. Men pudsede lofter og lofter af lyddæmpende plader af træbeton er ikke nemme at montere selv.
 2. Kan man spartle loftplader?
  Ja, og der er mange forskellige måder at spartle på. Når du spartler lukker du små huller, der kan være forårsaget af søm i væggen eller små hak eller slag. Med en fuldspartel og rullespartel dækker du et større område. Hvis du skal spartle loftet, så gælder de samme principper, som når du spartler væggen.
 3. Hvad er forskellen på Fibrotech og Troldtekt?
  Fibrotech er en nyere producent af både væg- og loftpaneler med akustiske egenskaber, herunder træbeton. Det er også et mere prisvenligt alternativt til Troldtekt, men begge har samme egenskaber og kan fås i flere farver. Hvis du skal bruge prisvenligt loftplader af træbeton til eksempelvis garagen, fyrrummet eller huset, så er Fibrotech et godt kompromis mellem kvalitet og økonomi.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.