Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

MDF & masonite (24)

Masonit-plader består af små træfibre, der med varme, tryk og damp bliver sat sammen til plader. Der tilsættes ikke lim til masonit, og derfor er de typisk også blødere end de limfyldte spånplader. Masonit bliver i dag brugt mange steder ..

Viser 24 produkter

Special Price 219,00 kr. Regular Price 289,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 169,00 kr. Regular Price 229,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 329,95 kr. Regular Price 384,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect

Viser 24 produkter

MDF OG MASONIT

Masonit-plader består af små træfibre, der med varme, tryk og damp bliver sat sammen til plader. Der tilsættes ikke lim til masonit, og derfor er de typisk også blødere end de limfyldte spånplader. Masonit bliver i dag brugt mange steder i møbelindustrien og byggeriet. Pladen har fået navn efter sin opfinder, William Mason.

Leder du efter MDF- og masonitplader i høj kvalitet og til en fair pris? Hvis ja, kan vi med garanti hjælpe dig her hos BAUHAUS. Vi forhandler nemlig et pænt udvalg af MDF og masonit i flere forskellige afskygninger.

Har du behov for at få skåret pladen til eller lignende, kan du mod et mindre tillæg få det gjort nemt og hurtigt i dit lokale varehus. Tag et kig på vores udvalg, og find de MDF- og masonitplader, du har brug for.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.