Luk

Turfline eftersåning 4i1 2,5 kg

Eftersåningsblanding fra Turfline bestående af græsfrø, kalk, afspændingsmiddel og bladede biostimulater.

Alle græssorterne, der er anvendt i 4i1-eftersåningsblandingen, er S-mærkede. Det betyder, at de alle har gennemgået den 3-årige lange test af Landbrugsstyrelsen (Plantedirektoratet). Alle frøene er med andre ord testet for ting som slidstyrke, tørketolerance, skudtæthed og sygdomsresistent, så du kan være sikret et højkvalitetsproduktet, hvor kun det bedste indhold er godt nok.

Græsfrøene i blandingen er beklædt med kalk, som neutraliserer jordens surhed og øger jordens pH-værdi. Kalken forbedrer græsset vækstbetingelser ved at give jorden nyt liv.

Udover kalk er græsfrøene tilført accelerator, som indeholder et afspændingsmiddel, der gør, at frøene vokser spirer hurtigere. Den hurtige spiring giver en tæt og flot græsplæne, der, når først græsset er spiret, gror langsomt og som derfor ikke behøver at blive slået så ofte.

Accelerator-coatningen indeholder tangekstrakter, humus- og aminosyre, mikronæringsstoffer og rodfremmere, der alt sammen er med til at give kraft og farve til plænen.

Med 4i1-eftersåningsblanding får du ikke blot en ny og flot plæne på ingen tid; du mindsker også frembruddet af ukrudt. Det skyldes ganske enkelt, at plænen vokser sig så tæt, at den ikke efterlader plads til ukrudt, mos og andre uønskede gevækster.

Produktinformation:

  • Indhold: 2,5 kg
  • Rækkeevne: 125 m²
  • Består af forskellige S-mærkede græssorter, kalk, afspændingsmiddel og biostimulater
Mere information
Varenummer 6704918A
Produkttype Græsfrø til eftersåning
Varemærke Turfline
Størrelse 2,5 kg
Du anmelder:Turfline eftersåning 4i1 2,5 kg
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.